ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

“Πράσινο φως” από την Βουλή στην αξιοποίηση του Ελληνικού

“Πράσινο φως” από την Βουλή στην αξιοποίηση του Ελληνικού

 Σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης εφ΄όλης της ύλης ανάμεσα στην Κυβέρνηση και την αντιπολίτευση μετατράπηκε  η συζήτηση στην Βουλή για τη κύρωση της σύμβασης για την αξιοποίηση του Ελληνικού. Στην  αποψινή ψηφοφορία δεν υπήρξαν  εκπλήξεις καθώς η σύμβαση πέρασε  με ευρεία πλειοψηφία  πλην του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής  που καταψήφισαν.  Η αντιπολίτευση εστίασε την κριτική της στο παρελθόν της κυβερνητικής παράταξης και συγκεκριμένα όταν ο ΣΥΡΙΖΑ  βρισκόταν  στα έδρανα της αντιπολίτευσης και εξέφραζε με τον πλέον δυναμικό τρόπο την αντίθεση στην υλοποίηση της επένδυσης.  Από πολύ νωρίς  οι τόνοι ανέβηκαν με τον Άδωνι Γεωργιάδη να υποστηρίζει πως «Είστε ό,τι πρέπει για τρολάρισμα. Σήμερα εξευτελιζόμενοι στέλνετε την Αριστερά στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Η ανοησία της αριστερής ιδεοληψίας κράτησε την Ελλάδα χρόνια πίσω».

Στο ίδιο ύφος και η κριτική από τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης. Ο υπουργός Οικονομικών απαντώντας στα αντιπολιτευτικά πυρά υποστήριξε πως «Ιστορικά στην Ευρώπη, η Αριστερά πηγαίνει καλά, όχι όταν χειροτερεύει ο οικονομικός δείκτης, αλλά όταν αρχίζει να ανεβαίνει. Ο κόσμος φοβάται όταν χειροτερεύουν οι οικονομικοί δείκτες και έχει συντηρητικά αντανακλαστικά. Εμπιστεύεται την Αριστερά όταν ανεβαίνει ο οικονομικός δείκτης, γιατί ξέρει ότι θα διαχειριστεί την ανάπτυξη με πιο δίκαιο τρόπο. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς, με όλους τους περιορισμούς»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα ο  υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης  προσπάθησε να αντικρούσει τα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης υπογράμμιζε  πως «Χρόνια λέμε ότι είμαστε υπέρ της αξιοποίησης της περιουσίας του Δημοσίου και ότι είμαστε εναντίον αυτών των ιδιωτικοποιήσεων που εσείς και οι συνεταίροι σας στο ΠΑΣΟΚ είχατε επιβάλλει στην κοινωνία, δηλαδή το ξεπούλημα» προσθέτοντας, πως «Εμείς πήραμε τις συμβάσεις που εσείς είχατε κάνει, δώσαμε μεγάλη μάχη και σε συνεργασία με τους επενδυτές πολλές φορές κερδίσαμε». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.