ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η αντιπολίτευση για τα ζητήματα ασφαλείας

Η αντιπολίτευση για τα ζητήματα ασφαλείας

Πυρά κατά της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα για το επίπεδο ασφάλειας που επικρατεί σε αρκετές περιοχές της Αττικής όπως στα Εξάρχεια και στο Μενίδι αναμένεται να εξαπολύσει η αντιπολίτευση στην σημερινή συνεδρίαση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής της Βουλής.

Η συνεδρίαση είχε προγραμματιστεί μετά από αίτημα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης λόγω των σχεδόν καθημερινών επεισοδίων με μολότοφ και βανδαλισμούς στα Εξάρχεια και τα γραφεία του κόμματος στην Χαριλάου Τρικούπη, ενώ στην συζήτηση θα μετέχει και ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Ωστόσο, είναι βέβαιο πως η συζήτηση θα επεκταθεί και στο συναφές πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Μενίδι και αναδείχθηκε μετά τον τραγικό θάνατο του 11χρονου μαθητή.
Να σημειωθεί ότι εκτός της αντιπολίτευσης, των τοπικών κοινωνιών και των Δημάρχων των περιοχών που αντιμετωπίζουν φαινόμενα εκτεταμένης ανομίας, κριτική κατά του κ. Τόσκα ασκείται και από το στρατόπεδο της πλειοψηφίας.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος δήλωσε μεταξύ άλλων πως «ο κ. Τόσκας είναι υπουργός 20 μήνες και πρέπει να μας πει τις σταδιακές παρεμβάσεις που έκανε και αν έκανε για την αποτροπή τέτοιων ενεργειών», ενώ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος χαρακτήρισε «ατυχή» την δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη πως «Αυτοί που λένε ότι θα καταργήσουν τα άβατα σε 24 ώρες να μας πουν κι εμάς τον τρόπο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικότερα, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε πως «δεν είναι εφησυχαστική η δήλωση αυτή από τον αρμόδιο υπουργό για την ασφάλεια των πολιτών. Είναι μια κακή δήλωση. Η αποδοχή ότι υπάρχει άβατο για τις δυνάμεις της Τάξης, από μόνη της, δημιουργεί ήδη σοβαρό ζήτημα ασφάλειας και αποδοχή κάθε είδους έκνομων δραστηριοτήτων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.