Α.Μαρτίνης: «Έδωσε» ομόματα για το σκάνδαλο «Ντυνάν ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής

Α.Μαρτίνης: «Έδωσε» ομόματα για το σκάνδαλο «Ντυνάν ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής

Πλήθος ονομάτων αποκάλυψε ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» και του Ερυθρού Σταυρού, Ανδρέας Μαρτίνης κατά την διάρκεια της κατάθεσής του για το σκάνδαλο στο «Ερρίκος Ντυνάν» στο οποίο εμπλέκονται πρώην υπουργοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Ο Ανδρέας Μαρτίνης ζήτησε το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών διορισμένων στελεχών του Ντυνάν, ενώ η Εξεταστική αποφάσισε το μη έλεγχο του CD με τα 17.000 πρόσωπα που νοσηλεύτηκαν δωρεάν γιατί περιέχει «ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα».

«Το ερώτημα δεν είναι αν χαρίσθηκε το Ντυνάν ή αν βλάφτηκε κανείς, αλλά αν όλοι αυτοί είχαν το δικαίωμα να κάνουν αυτή την διαδικασία που έκαναν», επεσήμανε ο πρ. πρόεδρος του Ντυνάν Ανδρέας Μαρτίνης περιγράφοντας με αυτό τον τρόπο το αντικείμενο της, κατά την τρίτη ημέρα, κατάθεσής του στην Εξεταστική Επιτροπή για την υγεία.

Τα ονόματα

Ο πρ. πρόεδρος του Ντυνάν κάλεσε την Εξεταστική να ζητήσει από τις αρχές το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών σειράς προσώπων: των διορισμένων πρώην στελεχών της προσωρινής διοίκησης του νοσοκομείου, μάνατζερ καθώς και διευθυντών των αρμόδιων ΔΟΥ.

Συγκεκριμένα ζήτησε να ανοίξουν οι λογαριασμοί των Λιαρόπουλου, Αυγερινού, Χαραμή, και Καϋμενάκη, του Κολαϊτη και των στελεχών της ΔΟΥ Κηφισιάς, της Μπερετάνου, του Γιαννίκου και του Παπαγεωργίου που έκαναν μαζί όλους τους ελέγχους, του Χαραμή και του Λιαρόπουλου, του συνδικαλιστή Πανταζόπουλου, του Κοντογιαννόπουλου και του Στριγγάρη που ήταν μέλη της επιτροπής προμηθειών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Α. Μαρτίνης απάντησε εμμέσως στην κριτική του Α. Λοβέρδου για κακοδιαχείριση στο Ντυνάν. Είπε ότι ο εκλεκτός του Α. Λοβέρδου κ. Λιαρόπουλος ασκούσε πιέσεις για να απομακρυνθεί ο κ. Μαρτίνης από τη διοίκηση του νοσοκομείου. Μάλιστα ο κ. Λιαρόπουλος ζήτησε «να μπει επιτέλους κανά ευρώπουλο», αφήνοντας αιχμές για προσπάθεια εκποίησης του νοσοκομείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.