Ένταση Π. Καμμένου και Άδ. Γεωργιάδη στην Βουλή (βίντεο)

Ένταση Π. Καμμένου και Άδ. Γεωργιάδη στην Βουλή (βίντεο)

Ένταση στην ομιλία της Βουλής μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Άδωνι Γεωργιάδη.

Μετά την ομιλία του κ. Καμμένου από το βήμα της Βουλής, στην οποία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επιχειρηματολόγησε ότι οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με τους Αμερικανούς δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έλαβε τον λόγο για να απαντήσει.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Γεωργιάδης παρατήρησε πως « Την περασμένη Δευτέρα είχε προγραμματιστεί η συζήτηση της ερώτησης του κ. Τσιάρα για το ταξίδι σας στο Λονδίνο. Ενημερώσατε την Βουλή ότι θα λείπετε στο εξωτερικό αλλα το βράδυ πήγατε στην συναυλία της Κάρλα Μπρούνι. Κρύβεται ο υπουργός και είναι απαράδεκτο να μην απαντά σε ερώτηση για το Λονδίνο»

Εκεί παρενέβη ο κ. Καμμένος από τα υπουργικά έδρανα όπου βρισκόταν φωνάζοντας «Πήγαινε να πάρεις το μεροκάματό σου από τον Πειραιά».

«Μεροκάματα από τον Πειραιά;» αναρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε: «Εννοείτε το γραφείο του κ. Μαρινάκη; Άλλος πήγαινε στο Πειραιά. Εσύ με την γυναίκα σου πηγαίνατε στον κ. Μαρινάκη και προ των εκλογών του 2012 εσύ με τον οικονομικό σου διευθυντή πήγες και είδες τον κ. Κουρτάκη».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=ruWUtvau5rA

Καμμένος: Θα κάνω μηνύσεις και αγωγές

«Με ορισμένους εδώ μέσα μπορώ να μιλάω μόνο με μηνύσεις και αγωγές…» απάντησε λίγη ώρα αργότερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Για το γεγονός ότι επέλεξε να απουσιάσει από τη συζήτηση που έγινε τη Δευτέρα στη Βουλή για τα F-16, ο κ. Καμμένος απάντησε: «Ήμουν με τον υφυπουργό τον Αμερικανό, άλλοι βγάζανε σέλφι με εμπόρους όπλων του Eurofighter».

Άδωνις: Είστε μονίμως φευγάτος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Χρειάζεται να πείτε στη Βουλή ότι ήσασταν απασχολημένος, αρκεί να πείτε ότι στην επόμενη ερώτηση του κ. Τσιάραθα είστε παρών και δεν θα είστε μονίμως φευγάτος» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.