Δεν αίρεται η ασυλία του Π. Καμμένου μετά από μήνυση εκδότη

Δεν αίρεται η ασυλία του Π. Καμμένου μετά από μήνυση εκδότη

Ως μη αποδεκτή έγινε η δικογραφία που διαβίβασε αρμοδίως η Δικαιοσύνη στην Βουλή κατά του κ. Πάνου Καμμένου μετά από μήνυση του εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη καθώς με βάση την πλειοψηφία επιλύθηκαν ζητήματα επί του διαδικαστικού και όχι ουσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πλειοψηφία της επιτροπή κοινοβουλευτικής δεοντολογίας αποφάσισε πως ανεξάρτητα από το αίτημα του εισαγγελικού λειτουργού ο κ. Καμμένος πρέπει να εξεταστεί με την διαδικασία που ορίζει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και όχι με αυτή που προβλέπεται για τους απλούς βουλευτές.

Υπό αυτά τα δεδομένα το αίτημα άρσης ασυλίας του κ. Καμμένου δεν θα εισαχθεί στην Ολομέλεια και ο μόνος τρόπος για να διεξαχθεί συζήτηση επί της υπόθεσης θα είναι αίτημα για σύσταση εξεταστικής ή προανακριτικής επιτροπής, σενάριο όμως το οποίο είναι απίθανο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ίδια συνεδρίαση η επιτροπή γνωμοδότησε κατά της άρσης ασυλίας τόσο του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη έπειτα από παλαιότερη μήνυση του θανόντος πατέρα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ηλία Καμμένου όσο και του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για υποθέσεις από τη θητεία του ως δημάρχου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.