ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΣΥΡΙΖΑ: Κατόπιν εορτής ψάχνουν στοιχεία για Novartis – «Παρενέργεια» του Σκοπιανού η υπόθεση

ΣΥΡΙΖΑ: Κατόπιν εορτής ψάχνουν στοιχεία για Novartis – «Παρενέργεια» του Σκοπιανού η υπόθεση

Οριστικά επιστρέφει από την Βουλή στις εισαγγελικές αρχές η δικογραφία για την περίφημη υπόθεση Novartis καθώς τα όποια στοιχεία είναι παντελώς ανεπαρκή και δεν μπορούν να τεκμηριώσουν ούτε καν βιώσιμο αίτημα για προανακριτική επιτροπή και πολύ περισσότερο για Ειδικό Δικαστήριο το οποίο είναι ο τελικός στόχος της κυβέρνησης όπως είπαμε χθες στο pronews.gr

Το ζήτημα είναι που θα βρεθούν τα στοιχεία καθώς οι εν προκειμένω έχουνε ψαχτεί αρκετές φορές στο παρελθόν και δεν έχει προκύψει κάτι που να τους συνδέει με διαδρομή «μαύρου χρήματος»

Άρα οι πιθανότητες να πρόκειται για ένα πολιτικό «πυροτέχνημα»-σκευωρία από την στιγμή που δεν βρεθούν επιπλέον στοιχεία, είναι πολύ μεγάλη και μόνο ως «μπούμερανγκ» θα επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Α.Τσίπρα.

Η συστηματική δημοσιοποίηση του θέματος προκλήθηκε από τον πανικό της κυβέρνησης μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την Μακεδονία που έγινε στην πλατεία Συντάγματος καθώς κανένα σοβαρό στοιχείο δεν υπήρχε.

Οι καταθέσεις των περίφημων προστατευόμενων μαρτύρων δεν στηρίζονται πουθενά και ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε σε ένα επίπεδο πολιτικού «κουτσομπολιού» να διατυπώσει τέτοιες εκτιμήσεις αλλά και αν ήταν αληθινά τα όσα αναφέρουν δεν αποδεικνύονται με αδιάσειστα στοιχεία π.χ έρευνα σε τραπεζικούς λογαριασμούς, τα οποία θα «δένανε» τις κατηγορίες.

Το ότι θα επιστραφεί από την Βουλή η δικογραφία για να ξεκινήσει η κανονική έρευνα είναι πραγματικά γελοίο αφού αν υπήρχαν στοιχεία θα μπορούσαν να έχουν καταστραφεί ή να λάβουν τα μέτρα τους οι συγκεκριμένοι στόχοι για να μην φτάσουν ποτέ σε αυτούς.

Η υπόθεση μέσα σε λίγες μέρες, όπως το pronews.gr από την αρχή είχε εκτιμήσει αποδεικνύεται ότι θα στοιχίσει στην παρούσα κυβέρνηση και με τα υπάρχοντα μέχρις στιγμή στοιχεία δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα πολιτικό «κουτσομπολιό» το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως αντιπερισπασμός για να περάσει η κυβέρνηση το Σκοπιανό και να εκχωρήσει το όνομα της Μακεδονίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.