ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

N. Βούτσης: «Δέκα κάλπες αλλιώς και τα δέκα πολιτικά πρόσωπα θα υπαχθούν στο αντικείμενο έρευνας της εξεταστικής»

N. Βούτσης: «Δέκα κάλπες αλλιώς και τα δέκα πολιτικά πρόσωπα θα υπαχθούν στο αντικείμενο έρευνας της εξεταστικής»

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης δήλωσε για το θέμα του αριθμού των καλπών, πως το ζήτημα που ετέθη δεν ήταν αν θα στηθούν μια ή δέκα κάλπες αλλά αν θα υπάρχει δυνατότητα ή υποχρέωση να υπάρχει για καθέναν εκ των αναφερομένων στη δικογραφία, η επιλογή του κάθε βουλευτή να ψηφίσει υπέρ ή κατά ή παρών, είπε σημειώνοντας ότι αν υιοθετούνταν η πρόταση της ΝΔ τότε και οι 10 αναφερόμενοι στη δικογραφία θα ήταν στο αντικείμενο της επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης ούτως ή άλλως.

Με την πρόταση που ψηφίστηκε από τη Διάσκεψη των Προέδρων αν για κάποιο από τα αναφερόμενα στη δικογραφία πρόσωπα δεν συγκεντρωθούν 151 ψήφοι τότε δεν θα περιληφθεί στο αντικείμενο της έρευνας. “

Με την απόφαση που έλαβε η Διάσκεψη δεν στερείται από κανέναν το δικαίωμα να μην είναι τελικά στην πρόταση, διότι η πρόταση απαιτεί 151 ψήφους θετικές για να υπαχθεί κάποιος αναφερόμενος στην έρευνα της επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης. Αν για όλους γινόταν πακέτο η ψηφοφορία, ανεξαρτήτως μιας ή δέκα καλπών, θα ήταν υποχρεωτικό και για τους δέκα να είναι στη διάθεση της επιτροπής ως αναφερόμενοι”, είπε ο πρόεδρος της Βουλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.