ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βουλή «στα άκρα»: «Δεν καταλάβατε ποιος κάνει κουμάντο στη χώρα σήμερα» – «Θα σας θάψουμε όπως στον Γράμμο και το Βίτσι»

Βουλή «στα άκρα»: «Δεν καταλάβατε ποιος κάνει κουμάντο στη χώρα σήμερα» – «Θα σας θάψουμε όπως στον Γράμμο και το Βίτσι»

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε νωρίτερα στη Βουλή, στο περιθώριο της συζήτησης για την υπόθεση Novartis. Πολιτικά στελέχη της ΝΔ και οπαδοί του κόμματος αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά και Δημήτρη Γάκη στο εντευκτήριο της Βουλής.

Οι μεν (ΣΥΡΙΖΑίοι) απείλησαν τους δε, με κλείσιμο σε φυλακή και οι δε (νεοδημοκράτες) απάντησαν με “Θάψιμο όπως σας κάναμε στο Γράμμο και στο Βίτσι”

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο ξεκίνησε στο εντευκτήριο της Βουλής όταν η Βαγενά απευθυνόμενη στους πρώτους που παρακολουθούσαν την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού φέρεται να είπε: «Αυτοί δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα, ότι δεν είναι αφεντικά του λαού και ποιοι έχουν την εξουσία και τι θα τους συμβεί».

Οι τελευταίοι απάντησαν στο στιλ «Συμμορίτες και κατσαπλιάδες δεν θα μείνετε ατιμώρητοι» κι έτσι προκλήθηκε μια… μίνι λεκτική σύρραξη.

Στο συμβάν ενεπλάκη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης ο οποίος χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις εναντίον των νεοδημοκρατών.

Υπάρχουν, μάλιστα, πληροφορίες πως χρειάσθηκε να παρέμβει η φρουρά τη Βουλής για να… χωρίσει τα δύο στρατόπεδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να αναφερθεί πως υπάρχουν πληροφορίες για εξαιρετικά «βαριές» κουβέντες. Για το συγκεκριμένο συμβάν, η Αυγή υποστηρίζει ότι: «Πρωτοφανές επεισόδιο συνέβη στο εντευκτήριο της Βουλής από πρόσωπα που δήλωσαν ότι είναι συνεργάτες του γραφείου Σαμαρά εις βάρος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Άννας Βαγενά και Δημήτρη Γάκη. Μετά την ομιλία του πρ. πρωθυπουργού οι συγκεκριμένοι τραμπούκοι πλησίασαν τους βουλευτές αποκαλώντας τους «κατσαπλιάδες». Φώναζαν στους βουλευτές πως «θα τους ξαναφυτέψουν έτσι όπως τους φύτεψαν στο Γράμμο και στο Βίτσι»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.