ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βουλή: Την επόμενη εβδομάδα η σύσκεψη για την «έξωση» των βουλευτών της περιφέρειας

Βουλή: Την επόμενη εβδομάδα η σύσκεψη για την «έξωση» των βουλευτών της περιφέρειας

Την επόμενη εβδομάδα, στη Βουλή θα πραγματοποιηθεί μεγάλη σύσκεψη για το θέμα της «έξωσης» που κάνουν τα ξενοδοχεία του κέντρου στους βουλευτές της περιφέρειας. Στην συζήτηση συμπεριλαμβάνεται η συμμετοχή των γραμματέων των κοινοβουλευτικών κομμάτων και εκπροσώπων της Eνωσης Ξενοδόχων.

Ο πρόεδρος της Βουλής σε ενημέρωση που έκανε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ανέφερε ότι το θέμα είναι πολύ μεγάλο και ότι η Βουλή θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να το αντιμετωπίσει το επόμενο διάστημα.

Το ξενοδοχείο Caravel, με επιστολή που έστειλε στις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής τους ανακοίνωσε ότι οι 36 βουλευτές που μένουν εκεί θα πρέπει να αφήσουν τα δωμάτια τους την 1 Μαΐου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως το ξενοδοχείο φαίνεται να είναι ανυποχώρητο και σύμφωνα με πληροφορίες στελέχη του συνομιλώντας με βουλευτές που μένουν εκεί τους ανέφερα οτι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν πίσω. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά «Δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα ,δεν είναι δυνατόν όταν τα δωμάτια μας κοστίζουν 200 και 300 € τη βραδιά να πληρώνει η βουλη 40 € . Εάν το κοινοβούλιο έχει αποφασίσει να πληρώσει εμείς δεν έχουμε πρόβλημα διαφορετικά θα πρέπει να φύγετε»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.