ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δεν αίρεται η ασυλία του Π.Καμμένου για το tweet που αφορούσε τον Στ.Θεοδωράκη

Δεν αίρεται η ασυλία του Π.Καμμένου για το tweet που αφορούσε τον Στ.Θεοδωράκη

Κατά την σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής Δεοντολογίας του κοινοβουλίου η κυβερνητική πλειοψηφία επικαλέστηκε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Καμμέμνος, λειτουργούσε στο πλαίσιο των υπουργικών του καθηκόντων όταν ανάρτησε στο twitter σχόλιο κατά του επικεφαλής του Ποταμιού που ανέφερε: «Ο Θοδωράκης φορά μαύρη γραβάτα που έχασε τους εργολάβους-εκδότες ιδρυτές και χρηματοδότες του;».

Η επίμαχη ανάρτηση προκάλεσε την μήνυση του κ. Θεοδωράκη κατά του κ. Καμμένου για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μήνυση διαβιβάστηκε στην Βουλή και η επιτροπή Δεοντολογίας συνεδρίασε σήμερα για να εισηγηθεί αν πρέπει να αρθεί η βουλευτική ασυλία του προέδρου των ΑΝΕΛ. Η πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επικαλέστηκε πως το ενδεχόμενο αδίκημα του κ. Καμμένου τελέστηκε στο πλαίσιο των υπουργικών του καθηκόντων και ως εκ τούτου δεν μπορεί να ακολουθηθεί η διαδικασία της άρσης βουλευτικής ασυλίας όπως ήταν το εισαγγελικό αίτημα αλλά αντιθέτως πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία του νόμου περί ευθύνης Υπουργών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.