Δείτε ζωντανά την συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο (βίντεο)

Δείτε ζωντανά την συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο (βίντεο)

Ξεκίνησε η διήμερη κοινοβουλευτική μάχη στην Ολομέλεια μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης για τη συζήτηση και ψήφιση την Πέμπτη το μεσημέρι του νομοσχεδίου.

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ενημέρωσε ότι σήμερα εκτός της τροπολογίας για τον ΕΝΦΙΑ θα κατατεθούν ακόμα δύο υπουργικές τροπολογίας μια για τους οδηγούς ΤΑΞΙ και μια που θα αφορά το ΤΧΣ που όπως αρκέστηκε να πει μόνο θα είναι πολύ μικρή.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος κατέθεσε αίτημα αντισυνταγματικότητας για τα άρθρα 80 και 109 του Πολυνομοσχεδίου που αφορούν την μεταφορά στη ΤτΕ των αποθεματικών και την εγγύηση που τίθεται η δημόσια περιουσία καθώς και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιώργος Καρράς για το άρθρο 60 παρ. 5 του Πολυνομοσχεδίου σχετικά με ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις.

Οι δύο αιτήσεις αντισυνταγματικότητας έχουν ξεκινήσει να αναπτύσσονται από τους δύο βουλευτές και να τοποθετούνται οι εκπρόσωποι των κομμάτων, χωρίς βέβαια να αναμένεται ότι θα ψηφιστούν από την πλειοψηφία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε ζωντανά την συζήτηση από το κανάλι της Βουλής:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.