ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ύποπτη (ή άμυαλη) παρέμβαση του βουλευτή της ΧΑ Κ.Μπαρμπαρούση: Πέταξε την «μπάλα στην εξέδρα» ενώ πιέζονταν η κυβέρνηση

Ύποπτη (ή άμυαλη) παρέμβαση του βουλευτή της ΧΑ Κ.Μπαρμπαρούση: Πέταξε την «μπάλα στην εξέδρα» ενώ πιέζονταν η κυβέρνηση

Σε μια ανεξήγητη κίνηση προχώρησε ο βουλευτής της ΧΑ Κ.Μπαρμπαρούσης ζητώντας να γίνει… πραξικόπημα και προέτρεψε τον Sτρατό να συλλάβει τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Άμυνας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Φυσικά με αυτή την κίνηση «πέταξε την μπάλα στην εξέδρα» προσφέροντας έτσι ανάσα επικοινωνιακή ανάσα στην κυβέρνηση αφού έτσι δημιουργήθηκε επικοινωνιακός αντιπερισπασμός στις κολοσσιαίες εθνικές ευθύνες της για την αναγνώριση της «μακεδονικής» υπηκοότητας, της «μακεδονικής» γλώσσας στα Σκόπια και βέβαια της «Βόρειας Μακεδονίας» ως κράτος!

Και εν πάση περιπτώση το πολύ σε 15 μήνες θα έχουμε εκλογές. Οι κυβερνήσεις αποπέμπονται με εκλογές.

«Έπεσαν οι μάσκες. Η Χρυσή Αυγή κάλεσε σε στρατιωτικό πραξικόπημα» είπε ο πρόεδρος της Βουλής και επισήμανε ότι «πρόκειται για σχεδιασμένη κλιμάκωση με στόχο βίαια επεισόδια και διχασμό».

Στο πλαίσιο αυτό, προανείγγηλε μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής μιλώντας για αποβολή των βουλευτών της μέχρι να ολοκληρωθεί η συζήτηση.

Καταδικάζουμε τα όσα ακούστηκαν με τον πιο έντονο τρόπο, ξεπερνούν κάθε φαντασία, θα πρέπει να εφαρμοστεί ο κανονιμσός της Βουλής, τόνισε εκ μέρους της ΝΔ ο Κωστής Χατζηδάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.