ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κίνα: «Φλεγόμενος» τρόμος από τους ουρανούς- Μετεωρίτης πέφτει κοντά στην πόλη Shangri-La (βίντεο)

Κίνα: «Φλεγόμενος» τρόμος από τους ουρανούς- Μετεωρίτης πέφτει κοντά στην πόλη Shangri-La (βίντεο)

Έντονη αναστάτωση προκάλεσε σε ντόπιους, ένας μετεωρίτης που έπεσε φλεγόμενος και με μεγάλη ταχύτητα, το βράδυ της Τετάρτης, στην πόλη Shangri-La της κινεζικής επαρχίας.

Μετά την αρχική έκπληξη όσων έτυχε να δουν από κοντά το εντυπωσιακό θέαμα, αποκαλύφθηκε πως πρόκειται για έναν μετεωρίτη, ο οποίος έπεσε στην ατμόσφαιρα και τυλίχτηκε στις φλόγες, τραντάζοντας το έδαφος σύμφωνα με μαρτυρίες.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε, πως ο μετεωρίτης κατέληξε σε ένα χωριό 40 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη Shangri-La. Σύμφωνα μάλιστα με κάτοικο του χωριού ο οποίος μίλησε στην κινεζική τηλεόραση όταν ο μετεωρίτης κατέληξε στη Γη ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος και ένιωσε ένα τράνταγμα. Από την έκρηξη του μετεωρίτη δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ωστόσο σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Kunming» τουρίστες είδαν κτίρια να κουνιούνται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε τα βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.