ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βρετανία: Αστροναύτης και τηλεθεατής τσακώθηκαν στον «αέρα» για το… σχήμα της Γης (βίντεο)

Βρετανία: Αστροναύτης και τηλεθεατής τσακώθηκαν στον «αέρα» για το… σχήμα  της Γης (βίντεο)

Στη νέα τρέλα των συνωμοσιολόγων εξελίσσεται η θεωρία της επίπεδης Γης. Ένας σκληροπυρηνικός οπαδός βγήκε στην τηλεόραση να αντιπαρατεθεί με έναν άνθρωπο που έχει δει τη Γη από το Διάστημα. Έναν πραγματικό αστροναύτη!!!

Η διαμάχη έλαβε χώρα στη βρετανική εκπομπή «Good Morning Britain», όταν ο οπαδός της θεωρίας Mark Sargent, ο οποίος είναι σίγουρος πως ζούμε σε έναν σφαιρικό δίσκο, βγήκε να μας πει πως η NASA κρατά μυστικό το σχήμα της Γης, για λόγους που μόνο ο ίδιος ξέρει φυσικά.

Την ώρα που ανέλυε τη θεωρία του και ξεδίπλωνε βήμα-βήμα τη συνωμοσία της NASA, αφήνοντας τον παρουσιαστή Πιρς Μόργκαν αποσβολωμένο, η συζήτηση έφτασε στον αστροναύτη Terry Virts, ο οποίος ρωτήθηκε πώς θα μπορούσε να αποδείξει εκείνος ότι η Γη είναι πράγματι σφαιρική.

Ο Virts έδειξε απλώς μια φωτογραφία της Γης από το βιβλίο του, το οποίο αποτελείται αποκλειστικά από τις φωτογραφίες που τράβηξε ο ίδιος παραμένοντας στο Διάστημα για 200 μέρες. Τόσο απλά!

Ο Sargent, απτόητος, χαρακτήρισε και αυτά τα πειστήρια «κατασκευασμένα», λέγοντας πως ο αστροναύτης της NASA είναι υποχρεωμένος να καλύψει τη Διαστημική Υπηρεσία και να συνεχίσει την προπαγάνδα της περί σφαιρικής Γης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.