ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: Η επική αντίδραση του Elon Musk όταν εκτοξεύθηκε ο Falcon Heavy

Βίντεο: Η επική αντίδραση του Elon Musk όταν εκτοξεύθηκε ο Falcon Heavy

Αν και εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την εκτόξευση του πυραύλου Falcon Heavy την περασμένη εβδομάδα σε δύο άτομα ήταν στραμμένα τα μάτια με την μεγαλύτερη αγωνία.

Στα μάτια του δημιουργού του τεράστιου πυραύλου, με τη φιλόδοξη αποστολή να στείλει ένα αυτοκίνητο Telsa Roadster σε τροχιά γύρω από τον Άρη, τα μάτια του Έλον Μασκ.

Η εκτόξευση του πιο ισχυρού πυραύλου στον κόσμο στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία και το βίντεο με την έναρξη του μεγαλειώδους ταξιδιού έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Αυτό που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα ωστόσο ήταν η αντίδραση του ίδιου του Μασκ όταν είδε το «μωρό» του να αναχωρεί για τον «κόκκινο πλανήτη», ξεπερνώντας ίσως το πιο επικίνδυνο στάδιο της αποστολής, δηλαδή την στιγμή της εκτόξευσης.

Όπως μπορεί κανείς να δει από την έκσταση και τον ενθουσιασμό του δισεκατομμυριούχου μηχανικού, η επιτυχία δεν ήταν σε καμία περίπτωση δεδομένα. Γι’ αυτό και όταν ο ιδιοφυής Μασκ αντιλήφθηκε ότι όλα είχαν πάει καλά, πανηγύρισε σαν μικρό παιδί βλέποντας το όνειρό του να πραγματοποιείται.

Η σκηνή των πανηγυρισμών του Μασκ καταγράφηκε από την κάμερα του National Geographic, και πρόκειται να συμπεριληφθεί στη δεύτερη σεζόν μιας σειράς ντοκιμαντέρ για τον Άρη, την ερχόμενη άνοιξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.