ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το 2021 «ανοίγει» το πρώτο ξενοδοχείο στο Διάστημα! (φωτό-βίντεο)

Το 2021 «ανοίγει» το πρώτο ξενοδοχείο στο Διάστημα! (φωτό-βίντεο)

Το 2021, η εταιρεία Orion Span θα εκτοξεύσει έναν τύπου διαστημικού σταθμού, στα 200 μίλια πάνω από τη Γη. Ο διαστημικός σταθμός θα περιλαμβάνει σουίτες για δύο, με πολλά παράθυρα για την απόλυτη θέα προς τον πλανήτη μας.

Τι απαιτείται; Να κλείσεις μία θέση στην… προεπιλογή, με… μόλις 80.000 δολάρια και να διαθέτεις το ποσό των 9,5 εκατ. δολαρίων για τη 12ήμερη παραμονή σου στο πρώτο ξενοδοχείο του Διαστήματος.

Όποιος διαθέτει περίπου 9,5 εκατ. δολάρια, μπόλικο χρόνο και καλή υγεία για τρίμηνη εκπαίδευση και… άφθονη τρέλα, θα έχει την ευκαιρία να προγραμματίσει από τώρα τις διακοπές του για την περίοδο 2021-2022. Πού κοστίζουν τόσο ακριβά οι διακοπές; Σίγουρα όχι στη Γη. Τ

ο κυριολεκτικά εξω…γήινο κόστος, καλύπτει μία 12ήμερη εμπειρία διακοπών εκτός πλανήτη, καθώς το 2021 θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνιά του το πρώτο ξενοδοχείο στο Διάστημα και το 2022, θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει τους πρώτους «τουρίστες», οι οποίοι, αν μη τι άλλο, θα έχουν να λένε ότι πραγματοποίησαν τις πιο extreme διακοπές που θα μπορούσαν να φανταστούν.

Το ξενοδοχείο θα φέρει την ονομασία Aurora Space Hotel και θα υπόσχεται στιγμές μοναδικές και πιο έντονες από εκείνες που μπορεί να βιώσει κανείς παρακολουθώντας το Σέλας που σχηματίζεται στον παγωμένο ουρανό των ανώτερων στρωμάτων της Γης.

Η Orion Span υπόσχεται ότι η 12ήμερη περιπέτεια στο διαστημικό ξενοδοχείο, θα αλλάξει τη ζωή όσωβν συμμετάσχουν. Κάθε «κάψουλα» θα έχει δύο σουίτες, με τέσσερις πολίτες και δύο πιλότους, οι οποίοι προφανώς θα είναι πρώην αστροναύτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην παρούσα φάση, η εταιρεία το παρουσιάζει ως «ξενοδοχείο», όμως για το μέλλον έχει μεγαλύτερες βλέψεις, καθώς, όπως υποστηρίζει ένας εκ των επικεφαλής, «το σχέδιο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για μία πιθανή μεταφορά ανθρώπων σε άλλον πλανήτη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.