Κίνα: Έπαιζε ένα 24ωρο παιχνίδια στο κινητό του και … τυφλώθηκε!

Κίνα: Έπαιζε ένα 24ωρο παιχνίδια στο κινητό του και … τυφλώθηκε!

Μια 21χρονη κοπέλα από την Κίνα έμεινε τυφλή από το ένα της μάτι καθώς έπαιζε παιχνίδια στο κινητό της ασταμάτητα για … 24 ώρες.

Η Γου Ξιαοτζίνγκ, όπως είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε για να παίζει, παραδέχεται πως το να ασχολείται με το smartphone της και τα παιχνίδια του είναι το μοναδικό της χόμπι, περνούσε ολόκληρα βράδια με τα μάτια της κολλημένα στην οθόνη.

Έχασε την όρασή της μετά από έναν μαραθώνιο παιχνιδιού, και όπως λέει αυτό έγινε σταδιακά. Η όρασή της λιγόστευε, ώσπου χάθηκε τελείως από το ένα μάτι και τότε μόνο θορυβήθηκε ώστε να πάει στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί της είπαν πως είναι μάλλον αδύνατον πια να σωθεί το μάτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα συνήθιζε να ξυπνά στις 6.30 το πρωί, να κάνει μια βόλτα με τα πόδια και να επιστρέφει στο σπίτι και να παίζει. Συνέχιζε έτσι μέχρι το μεσημεριανό και μετά πάλι αδιάκοπα ως περίπου τις 2 τα ξημερώματα που πήγαινε για ύπνο για να… ξυπνήσει την επομένη και να ακολουθήσει ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.