ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Instagram: Ετοιμάζει κουμπί «regram» για τους χρήστες

Instagram: Ετοιμάζει κουμπί «regram» για τους χρήστες

Σε μια καινοτομία που θα λύσει τα χέρια σε πολλούς χρήστες της εφαρμογής instagram, αναμένεται να προχωρήσει η εταιρεία πολυμέσων.

Μέχρι στιγμής, η αναπαραγωγή φωτογραφιών κάποιου άλλου χρήστη στο instagram γινόταν μέσω τρίτων εφαρμογών, που έπρεπε να κατεβάσει κάποιος στο κινητό του.

Όμως, σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, το “μαρτύριο” αυτό θα τελειώσει. Το Instagram πραγματοποιεί δοκιμές, προκειμένου να μοιράζονται οι χρήστες φωτογραφίες με ένα μόνο κλικ και θεωρεί ότι η προσθήκη αυτής της επιλογής θα τα αλλάξει όλα. Μέχρι στιγμής, οι δοκιμές γίνονται μυστικά. Άγνωστος παραμένει ο χρόνος που θα χρειαστεί για να ολοκληρωθούν.

Η προσθήκη του κουμπιού “regram”θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιραστούν μια φωτογραφία που ανήρτησε κάποιος άλλος στη δική τους προσωπική σελίδα αλλά και στη ροή. Το regram θα προστεθεί δίπλα από τις επιλογές “μου αρέσει” “σχόλιο” και “αποστολή” που υπάρχουν κάτω από κάθε μεμονωμένη φωτογραφία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, υπάρχουν φήμες ότι το Instagram εξετάζει τη δυνατότητα να επιτρέψει την προσθήκη GIFs στις ιστορίες, την αποστολή φωτογραφιών σε επιλεγμένη ομάδα φίλων, αλλά και την αναπαραγωγή φωτογραφιών και προφίλ στο WhatsApp.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.