Έτσι λένε ότι θα μοιάζουν οι άνθρωποι το 3000 (βίντεο)

Έτσι λένε ότι θα μοιάζουν οι άνθρωποι το 3000 (βίντεο)

Η τεχνολογία θα αλλάξει άρδην τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά τη φυσιολογία των ανθρώπων. Δείτε πώς θα είναι οι άνθρωποι σε μία χιλιετία από τώρα…

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα μοιάζουν οι άνθρωποι σε μία ολόκληρη χιλιετία; Το παρακάτω βίντεο σάς λύνει την απορία…

Σύμφωνα με την έρευνα «Annals of Human Biology», στο μέλλον τα μπλε μάτια θα είναι εξαιρετικά σπάνια. Ακόμη, οι άνθρωποι θα μπορούν να παράγουν κολλαγόνο καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους, κάνοντας τους να φαίνονται πάντα νέοι.

Παράλληλα, η τεχνολογία που φοριέται, με άλλα λόγια τα wearables, θα αναπτυχθούν στο μέλλον, δίνοντας σαφή εικόνα της υγείας μας και όχι μόνο. Σύμφωνα με άλλες έρευνες, οι άνθρωποι όσο περνούν τα χρόνια θα είναι ψηλότεροι, πιο δυνατοί και πιο γρήγοροι. Θα μπορούμε μάλιστα να διαλέγουμε τα χαρακτηριστικά που θέλουμε εφόσον θα γίνεται η επιλογή των κατάλληλων γονιδίων.

Ο Έλον Μασκ έχει δηλώσει ότι στο μέλλον οι άνθρωποι θα «πάνε» μαζί με την τεχνολογία. Τα gadgets θα είναι ενσωματωμένα στο σώμα μας. Δεν είναι απίθανο μάλιστα σε πολλά χρόνια από τώρα οι άνθρωποι να επιλέγουν να ζουν με προσθετικά μέλη εξελιγμένης τεχνολογίας αντί των δικών τους προκειμένου να ξεπερνούν την ανθρώπινη φύση και να λειτουργούν χωρίς ψεγάδια και ατέλειες.

Άλλη μία πρόβλεψη άφησε με το στόμα ανοιχτό το κοινό που άκουσε τον Juan Enriquez σε TED talk το 2016. «Κάποιοι άνθρωποι θα πρέπει να μεταφερθούν στο Διάστημα. Τα σώματα μας θα μάθουν να προσαρμόζονται ώστε να μπορούν να ζουν εκεί. Για παράδειγμα, ενδέχεται να μάθουμε να αναπνέουμε μέσω του αίματος και όχι μέσω των πνευμόνων», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.