ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τεράστιο deal υπέγραψε η Apple με την Όπρα Γουίνφρεϊ

Τεράστιο deal υπέγραψε η Apple με την Όπρα Γουίνφρεϊ

Η Apple ανακοίνωσε μια πολυετή συμφωνία με την Όπρα Γουίνφρεϊ με στόχο τη δημιουργία πρωτότυπων παραγωγών προγραμμάτων στο χώρο της ψηφιακής ψυχαγωγίας.

«Μαζί, η Γούινφρεϊ και η Apple θα δημιουργήσουν πρωτότυπα προγράμματα που θα αναδείξουν την ασύγκριτη δυνατότητα της να συνδεθεί με ακροατήρια σε όλο τον κόσμο», ανέφερε η Apple σε δήλωση.

Η Apple δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με την αξία της συμφωνίας ή το πότε θα ξεκινήσουν τα προγράμματα ενώ η δημοφιλής παρουσιάστρια δεν έκανε κανένα σχόλιο.

Η Γουίνφρεϊ, 64 ετών, παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών παραγωγών αναμένεται να εμφανιστεί στην οθόνη σε κάποιο από τα προγράμματα, αναφέρει μια πηγή που γνωρίζει λεπτομέρειες του deal.

To ποσό που έχει δεσμευτεί από την Apple για τη συμφωνία λέγεται πως φτάνει το 1 δις. δολάρια. Οι αναλυτές αναφέρουν πως αυτή είναι η μεγαλύτερη σύναψη συμφωνίας της Apple η οποία έχει στόχο να ανταγωνιστεί τις εταιρείες Netflix Inc, Amazon.com Inc και HBO της Time Warner Inc στο χώρο της ψυχαγωγίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Όπρα βέβαια δεν είναι η μόνη που επιστρατεύεται από την Apple καθώς ήδη υπάρχουν συμφωνίες για σειρές με την Τζένιφερ Άνιστον και την Ριζ Γουίδερσπουν, αλλά και με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.