ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Οι 8.000 υπάλληλοι αυτής της εταιρείας δουλεύουν σε ένα ψηφιακό νησί (φωτο)

Οι 8.000 υπάλληλοι αυτής της εταιρείας δουλεύουν σε ένα ψηφιακό νησί (φωτο)

Στα περισσότερα πράγματα η eXp Realty είναι μια παραδοσιακή μεσιτική εταιρεία ακινήτων. Διαθέτει χιλιάδες μεσίτες που βοηθούν τους πελάτες να αγοράζουν και να πωλούν σπίτια. Και οι δουλειές πάνε καλά: Η μετοχή της eXp έχει σχεδόν τετραπλασιαστεί μέσα σε ένα χρόνο με την κεφαλαιοποίησή της να ξεπερνά τα 610 εκατ. δολάρια.

Αυτό όμως που κάνει την eXp να ξεχωρίζει είναι ότι οι 8.000 υπάλληλοι της αντί να πηγαίνουν στα γραφεία τους για συναντήσεις, παρουσιάσεις ή οτιδήποτε άλλο βρίσκονται μεταξύ τους σε ένα ψηφιακό νησί. Η εταιρεία διαθέτει ένα μικρό γραφείο στο Μπέλινγκχαμ της Ουάσινγκτον για νομικούς λόγους, αλλά το σύνολο της εργασίας γίνεται ψηφιακά.

Η eXp αναφέρει ότι το να έχει ψηφιακά γραφεία έχει πολλά πλεονεκτήματα. «Ανακαλύψαμε ότι έχουμε δυνατότητες που είναι δύσκολο να έχει κανείς στον φυσικό κόσμο», αναφέρει ο διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών Σκοτ Πετρόνιτς.

Οι υπάλληλοι της εταιρείας εμφανίζονται στη δουλειά ανεξαρτήτως του καιρού, ενώ δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσα άτομα μπορούν να είναι στο γραφείο. Επιπλέον, δεν υπάρχουν κόστη συντήρησης των γραφείων, ενώ η εταιρεία μπορεί να προσλαμβάνει κόσμο απ’ όλο τον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

insider

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.