Η στιγμή που ένα iPhone σκάει και παίρνει φωτιά μέσα σε ένα αυτοκίνητο (βιντεο)

Η στιγμή που ένα iPhone σκάει και παίρνει φωτιά μέσα σε ένα αυτοκίνητο (βιντεο)

Σε κατάσταση πανικού βρέθηκε μία κοπέλα στην Κίνα, όταν οδηγώντας σε έναν αυτοκινητόδρομο είδει το κινητό της να σκάει δύο φορές και να παίρνει φωτιά.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλο το περιστατικό με τις δύο εκρήξεις και να ακούσετε να φωνάζει «το τηλέφωνό μου έσκασε», σε έναν μοτοσικλετιστή που σταμάτησε να δει τι είχε συμβεί.

Ο σύζυγός της, θεωρεί πως το όλο περιστατικό ήταν αποτέλεσμα της μπαταρίας που άλλαξε στο τηλέφωνο τον Φεβρουάριο στο «Ji Hou Hou» στην Σανγκάι, το οποίο η Apple το έχει μέσα στα εξουσιοδοτημένα μαγαζιά της.

«Οδηγούσε μόνη της και κανείς δεν άγγιξε το τηλέφωνο. Ξαφνικά έσκασε, χωρίς να το φορτίζει ή να το χρησιμοποιεί εκείνη την στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο άντρας της κοπέλας.

«Όταν αγοράσαμε την μπαταρία τον Φεβρουάριο μας είπαν οτι είναι καταπληκτική. Τώρα όμως αρνούνται να αναλάβουν την ευθύνη ή να μας αποζημιώσουν. Τους ζητήσαμε να μας δώσουν ένα νέο τηλέφωνο, αλλά μας πρότειναν κάποια μεταχειρισμένα», συμπλήρωσε.

Στην συγκεκριμένη υπόθεση όμως υπάρχει και αντίλογος από τους υπεύθυνους του καταστήματος, οι οποίοι έριξαν ευθύνες στην κοπέλα που σε μία ζεστή μέρα του Αυγούστου είχε αφήσει το κινητό της στο ταμπλό να το χτυπάει ο ήλιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.