Έτσι είναι η ζωή για τους εθισμένους στα social media (βίντεο)

Έτσι είναι η ζωή για τους εθισμένους στα social media (βίντεο)

Αδιαμφισβήτητα ζούμε στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Παρόλο που δημιουργήθηκαν για να φέρουν τους ανθρώπους πιο κοντά διευκολύνοντας την επικοινωνία μεταξύ τους, υπάρχουν κάποιοι που δεν μπορούν να… διαχειριστούν την κατάσταση.

Ποιοι είναι αυτοί; Οι εθισμένοι που έχουν πρωταρχικό τους μέλημα την διαδικτυακή τους εικόνα και όπου σταθούν και όπου βρεθούν τσεκάρουν το προφίλ τους και ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους λέγοντας μέσω φωτογραφιών και στάτους τα νέα και τις απόψεις τους, μπερδεύοντας τους κατά κάποιο τρόπο με τους «πραγματικούς».

Οι άνθρωποι αυτής της κατηγορίας συνήθως δεν διαπιστώνουν ότι είναι εθισμένοι και ουσιαστικά χρίζουν βοήθειας. Μία περίπτωση εθισμένης είναι και η πρωταγωνίστρια του βίντεο που ακολουθεί. Έτυχε να γνωρίσει έναν άνδρα που δεν ήταν ενεργός στα social media και έτσι δεν μπορούσε να… κατασκοπεύσει την ζωή του στο παρελθόν, βλέποντας τα ενδιαφέροντα, που είχε πάει διακοπές και ποια ήταν η πρώην σύντροφος του. Το αποτέλεσμα είναι η κοπέλα να… ξεσπάσει και να της μπαίνουν ιδέες πως ίσως ήταν δολοφόνος και κάτι κακό συμβαίνει με αυτόν για να επιλέξει να μην διατηρεί λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έχοντας στήριξη από τις φίλες της, η νεαρή κάνει σενάρια και τρομάζει αδικαιολόγητα πολύ για να διαπιστώσει πως το μόνο που χρειάζεται για να ηρεμήσει είναι απλά να μιλήσει στον σύντροφο της και να μάθει αυτά που θα έβλεπε στον πλασματικό κόσμο του διαδικτύου. Επί της ουσίας το βίντεο αποδεικνύει ότι για έναν εθισμένο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει χαθεί η κοινωνικότητα και η επαφή με τους ανθρώπους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.