ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Inna Vladimirskaya: Τρέχει γυμνή και κολυμπά σε παγωμένα νερά για να μείνει… νέα για πάντα! (φωτό)

Inna Vladimirskaya: Τρέχει γυμνή και κολυμπά σε παγωμένα νερά για να μείνει… νέα για πάντα! (φωτό)

Το ελιξίριο της… νιότης πιστεύει πως βρήκε μια γυναίκα από το Κίεβο της Ουκρανίας, η οποία υποστηρίζει πως να τρέχει και να κολυμπά γυμνή ακόμη ακόμα και όταν το θερμόμετρο δείχνει -9 βαθμούς Κελσίου, είναι αυτό που μπορεί να τη διατηρήσει νέα για πάντα.

Ο λόγος για την 32χρονη Inna Vladimirskaya, όπως είναι το όνομα της, η οποία συνηθίζει να κολυμπά στον παγωμένο ποταμό Δνείπερο, αφότου κάνει τζόκινγκ γυμνή στις χιονισμένες όχθες του. Η ίδια αποκαλύπτει πως η παράξενη συνήθεια της μετρά εννέα χρόνια και πως συχνά τη συνοδεύει και ο σύζυγος της.

Η Vladimirskaya υποστηρίζει πως: «Κάθε εβδομάδα τρέχω στο χιόνι και μετά βουτάω στο νερό. Η κατάδυση σε κρύο νερό κάνει το αίμα να πηγαίνει στα εσωτερικά όργανα, ενεργοποιώντας την κυκλοφορία τους, γεγονός που βοηθά στη διάσπαση του λίπους και στη βελτίωση του μυϊκού τόνου. Βοηθά επίσης στον πόνο των μυών και των αρθρώσεων και αναζωογονεί το δέρμα μου, λόγω της αυξημένης παροχής οξυγόνου σε αυτό».

Η παράτολμη γυναίκα αποκάλυψε ακόμα πως φροντίζει να μην μένει πολλή ώρα μέσα στο παγωμένο νερό και μόλις βγαίνει, στεγνώνει γρήγορα και μπαίνει στο ζεστό της αυτοκίνητο, ώστε να επανέλθει η θερμοκρασία της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.