ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Χρόνια πολλά μαμά! Ιδέες για την πιο ξεχωριστή ημέρα της μητέρας

Χρόνια πολλά μαμά! Ιδέες για την πιο ξεχωριστή ημέρα της μητέρας

Τις αγαπάμε όλο το χρόνο, όμως, τη μία μέρα που είναι αφιερωμένη σε εκείνες θέλουμε να την κάνουμε ακόμα πιο ξεχωριστή. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, μερικές προτάσεις για τη μαμά σας, για να διαλέξετε ποια ή ποιες σάς ταιριάζουν καλύτερα. Ζητήστε και τη βοήθεια του μπαμπά, που μάλλον δεν θα θέλει να μείνει «απ’έξω» και ευχηθείτε της φορώντας το πιο όμορφο χαμόγελο!

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται, όπως λένε, οπότε, ξυπνήστε λίγο νωρίτερα και ετοιμάστε της ένα καλό, πρωινό. Θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Φτιάξτε της και ένα υπέροχο smoothie με φράουλα, μπανάνα και πορτοκάλι που έχει ένα ωραίο ροζ χρώμα.

Η γιορτή της μητέρας πέφτει πάντα Κυριακή, κάτι που συμπίπτει και με την αγαπημένη σε πολλούς συνήθεια του brunch που συνδυάζεται όμορφα με την κυριακάτικη βόλτα σας.

Θέλετε το μεσημεράκι να της μαγειρέψετε με τα χεράκια σας; Aν η μαμά είναι μακαρονού έχουμε την απόλυτη λίστα του μακαρονά! Όλες οι συνταγές είναι μία και μία. Θυμηθείτε να στολίσετε το τραπέζι με ένα μεγάλο μπουκέτο κόκκινα ή ακόμα καλύτερα, ροζ τριαντάφυλλα! Για να την κάνετε ωστόσο να «λιώσει», θα της φτιάξετε στο μενού και κάτι από τυρί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Αφού μπήκατε στην κουζίνα, γιατί να μην της φτιάξετε και ένα ωραίο γλυκό; Για να μην τρέχετε να ψάχνετε την τελευταία στιγμή και πελαγώσετε, προτείνουμε την εναλλακτική του κέικ.

Αν δεν θέλετε να μείνετε σπίτι, μπορείτε το βραδάκι να βγείτε μαζί για κρασάκι. Υπάρχουν πολλά ωραία μαγαζιά και εάν κάνετε μία μικρή έρευνα, σίγουρα θα βρείτε το ιδανικό μαγαζί για να περάσετε τέλεια κι εσείς αλλά κυρίως η μαμά σας!

Αν είστε «σπιτόγατες», τότε μπορείτε απλά να πιείτε μαζί ένα ποτήρι δροσερό κρασί στη βεράντα ή ακόμα καλύτερα να της φτιάξετε ένα ωραίο, σπιτικό κοκτέιλ. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο με συνταγές με καλοκαιρινά κοκτέιλ, που δε χρειάζονται προϋπηρεσία πίσω από τη μπάρα για να τα φτιάξετε!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.