Μήπως σκέφτεται άλλη την ώρα που κάνετε έρωτα; Δες τα σημάδια που τον ξεμπροστιάζουν!

Μήπως σκέφτεται άλλη την ώρα που κάνετε έρωτα; Δες τα σημάδια που τον ξεμπροστιάζουν!

Και μόνο η σκέψη του να σκέφτεται κάποια άλλη την ώρα που κάνετε έρωτα μπορεί να σε σκοτώσει. Μπορεί να συμβαίνει; Πιθανόν,αυτό όμως σημαίνει πως δε σ’αγαπάει; Συμβαίνει στη δική σου σχέση; Μπορείς να το καταλάβεις; Aν είσαι μέντιουμ ναι. Αν όχι, μπορείς απλά να το υποθέσεις.

Τι συμβαίνει στο σώμα ενός άντρα όταν κάνει έρωτα με μια γυναίκα και φέρνει στο μυαλό του άλλη; Ένα στοιχείο που μπορεί να τον προδώσει είναι ότι κλείνει τα μάτια του για αρκετή ώρα ή αποφεύγει να την κοιτάει στο πρόσωπο. Εναλλακτικά, για να μη διασπαστεί η στύση του γιατί οι άντρες είναι και οπτικοί τύποι μπορεί να κοιτάξει κάποιο σημείο του σώματος της γυναίκας με την οποία κάνει σεξ, όπως το στήθος της ή οι γλουτοί της.

Γιατί όμως να σκεφτεί κάποια άλλη;

Οι λόγοι ποικίλλουν: Μπορεί απλά να είναι το στυλ του, δηλαδή να έχει ανάγκη να φαντασιώνεται κάποια άλλη γυναίκα γιατί έτσι έρχεται σε οργασμό και αυτό συνήθως είναι απομεινάρι των χρόνων κατά τους οποίους κυρίως αυνανιζόταν. Μπορεί να έχει βαρεθεί τη μόνιμη σύντροφό του και να σκέφτεται -κατά τα άλλα άδολα- μια σταρ του σινεμά που του αρέσει, την όμορφη συνάδελφο ή τη σέξι γειτόνισα χωρίς παραπάνω λόγους, δηλαδή χωρίς να θέλει να χωρίσει με τη μόνιμη σχέση του . Μπορεί όμως και να είναι ερωτευμένος με μια άλλη γυναίκα την οποία και ονειρεύεται ότι έχει στο κρεβάτι του γιατί αυτό είναι που πραγματικά θέλει, δηλαδή να βρεθεί με εκείνη και όχι με αυτή που “συμβιβάζεται”.

Από τις τρεις περιπτώσεις, δεν ξέρουμε ποια μπορεί να θεωρηθεί λιγότερο επώδυνη για τη γυναίκα που απορρίπτεται, αλλά πραγματικά δεν είναι μια κατάσταση που μπορεί κάποια να διαχειριστεί ψύχραιμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με το αν μπορείς να το καταλάβεις, η αλήθεια είναι πως πρέπει ο άλλος να φτάσει στο σημείο να μπερδευτεί και να αναφωνήσει ένα λάθος όνομα την ώρα που εκσπερματώνει για να είσαι βέβαιη, όμως όσο κι αν μια γυναίκα εθελοτυφλεί και θέλει να μην εμπιστευτεί το ένστικτό της, αν διαισθάνεται ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο στο μυαλό του συντρόφου της, τότε μάλλον κάτι γίνεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.