ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι 8 ενδείξεις που σου μαρτυρούν το φύλο του μωρού (φωτό)

Οι 8 ενδείξεις που σου μαρτυρούν το φύλο του μωρού (φωτό)

Η αλήθεια είναι πως κάποιοι γονείς αγωνιούν για να μάθουν το φύλλο του μωρού και άλλοι απλά δεν ενδιαφέρονται και τόσο, μιας και δεν έχουν προτίμηση μεταξύ θηλυκού ή αρσενικού.

Το φύλο του μωρού αποκαλύπτεται σε έναν υπέρηχο, ωστόσο, οι γηραιότερες έχουν τρόπους να καταλαβαίνουν αν το παιδί είναι αγόρι ή κορίτσι. Και όχι δεν μιλάμε για το κόλπο με το ψαλίδι ή το μαχαίρι.

Μπορεί πολλές από αυτές τις ενδείξεις να μην ισχύουν για όλες τις γυναίκες, ωστόσο, φαίνεται να έχουν βάση.

Αλλαγές στο δέρμα

Πολλές εγκυμονούσες παρατηρούν το δέρμα τους να αλλάζει κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Λένε πως όταν έχεις κορίτσι, τότε το δέρμα γίνεται πιο λιπαρό, ενώ αν έχεις αγόρι πιο ξηρό.

Το ίδιο με το δέρμα ισχύει και με την ακμή. Το λιπαρό δέρμα που σχετίζεται με τα κορίτσια προκαλεί έξαρση της ακμής, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με τα αγόρια.

Η λάμψη

Αν και οι περισσότεροι λένε πως όλες οι εγκυμονούσες λάμπουν, οι παλιές γυναίκες υποστηρίζουν πως μόνο όσες έχουν έχουν αγόρι λάμπουν πραγματικά.

Οι τρίχες του σώματος

Αν οι τρίχες σου μεγαλώνουν πιο γρήγορα από το κανονικό και είναι πιο αδύναμες, τότε μέσα στην κοιλίτσα σου έχεις αγόρι. Εάν δεν παρατηρήσεις κάποια αλλαγή, τότε έχεις κορίτσι.

Η κατανομή του βάρους

Ορισμένες εγκυμονούσες αναφέρουν πως φούσκωνε μόνο οι κοιλιά τους, ενώ άλλες πως έπαιρναν σε όλο τους το κορμί. Λένε, λοιπόν, πως όταν φουσκώνει μόνο η κοιλιά, τότε είναι αγόρι, ενώ αν το βάρος πάει σε όλο το σώμα είναι κορίτσι.

Η θερμοκρασία των ποδιών

Σε περίπτωση που αισθάνεσαι τα πόδια σου πιο κρύα από το κανονικό, πιθανότατα έχεις αγόρι.

Οι λιγούρες

Πολλές εγκυμονούσες έχουν λιγούρες, με το φύλο του μωρού να δείχνει πως έχει κάποιες προτιμήσεις. Αν ζητάς γλυκά, τότε έχεις κορίτσι και εάν θες αλμυρά, αγόρι.

Το ύψος της κοιλιάς

Λένε, ακόμη, πως το πού βρίσκεται η κοιλιά αποκαλύπτει το φύλο του μωρού. Εάν αυτή βρίσκεται χαμηλά, τότε είναι αγόρι, ενώ εάν είναι πιο ψηλά είναι κορίτσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.