ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Μητέρα δείχνει τα σημάδια της γέννας στο σώμα της (φωτό)

Μητέρα δείχνει τα σημάδια της γέννας στο σώμα της (φωτό)

Μια γυναίκα που φέρνει στον κόσμο ένα παιδί, έχει να αντιμετωπίσει πολλά. Ένα από αυτά είναι το σώμα της, το οποίο βλέπει να αλλάζει μέσα σε λίγους μήνες.

Συχνά πυκνά, βλέπουμε πολλές celebrities και πολλές αναρτήσεις διάσημων και μη γυναικών στα social media, μετά τη γέννα να λιώνουν στα γυμναστήρια και στις δίαιτες για να αποκτήσουν επίπεδη κοιλιά. Μάλιστα αναρωτιόμαστε πώς είναι τόσο “τυχερές” και έχουν αυτό το σώμα. Ωστόσο, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Και μια γυναίκα μας την αποκαλύπτει.

Η Mel Watts, μητέρα τεσσάρων παιδιών από την Αυστραλία, αποκάλυψε την πραγματικότητα του να παλεύεις με τις ανασφάλειες του σώματός σου μετά τη γέννα σε ένα ειλικρινές post στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BeBmm_hjfs2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_ufi

Με το ψευδώνυμο The Modern Mumma, συχνά μοιράζεται στιγμές της ζωής της με τα τέσσερα της παιδιά, το μικρότερο εκ των οποίων γεννήθηκε τον Ιούλιο του περασμένου χρόνου.

Πρόσφατα, η Mel δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία όπου δείχνει τις ραγάδες που απέκτησε μετά την καισαρική πριν από επτά μήνες. Παραδέχτηκε μάλιστα ότι της είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της γέννας πάνω στο σώμα της.

“Μακάρι τα φίλτρα να το έκαναν να μοιάζει καλύτερο. Αλλά δεν το κάνουν”, έγραψε στο post της. “Αποκρουστικό, αηδιαστικό, μη κολακευτικό, απωθητικό, είναι μερικές λέξεις που χρησιμοποιώ για τον εαυτό μου. Αλλά είναι κάτι που συνέβη φέρνοντας στον κόσμο τα παιδιά μου. Αν αυτό είναι για να μου θυμίζει τα πολύτιμα δώρα που μου δόθηκαν, τότε θα φορέσω τις πληγές της μάχης μου”.

Η μητέρα εξηγεί στη συνέχεια ότι όσο πιο πολλά κιλά χάνει, τόσο πιο πολύ χαλαρώνει το δέρμα της γύρω από το στομάχι. Παρόλα αυτά, θεωρεί σημαντικό να ενθαρρύνει και τους άλλους να δεχτούν τους εαυτούς τους, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

https://www.instagram.com/p/BcairxejGN7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_ufi

“Αναθρέφοντας μια νέα γενιά ανθρώπων που θα οδηγήσουν, θα δημιουργήσουν, θα αλλάξουν και θα δώσουν δύναμη στους άλλους στο μέλλον, είναι ζωτικής σημασίας να τους μάθεις να δέχονται τον εαυτό τους όπως είναι. Κάτι που μπορεί να φαίνεται μικρό σε σένα, για κάποιον άλλον μπορεί να είναι βουνό. Και αν είσαι σαν και μένα, να είναι καλός με τον εαυτό σου”, λέει μάλιστα.

Η ανάρτηση της Watts έχει πάνω από 15.000 Likes στο Instagram, με πολλούς να εκφράζουν το πόσο εμπνευσμένη βρίσκουν την ωμή αλήθεια της.

“Έχω κι εγώ τόση αυτοσυνειδησία για την κοιλιά μου. Είσαι πολύ δυνατός άνθρωπος”, της έγραψε κάποιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια γυναίκα μάλιστα την ευχαρίστησε που τη βοήθησε να μάθει να αποδέχεται τον εαυτό της, γράφοντας: “Wow! Σε ευχαριστώ που μου έδειξες ότι αυτό είναι τόσο όμορφο! Μου συμβαίνει το ίδιο και όσο και αν μισώ το σώμα μου γι’ αυτό, μόλις μου έδειξες πόσο όμορφο είναι πραγματικά”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.