Γάμος: Αυτή η κίνηση δείχνει πως δεν θα έχει διάρκεια ήδη από τη δεξίωση

Θα έχει σίγουρο τέλος

Γάμος: Αυτή η κίνηση δείχνει πως δεν θα έχει διάρκεια ήδη από τη δεξίωση

Πρόκειται για μία και μοναδική κίνηση, η οποία κατά 90% θα οδηγήσει τη σχέση σε διαζύγιο, αποκάλυψε μία επαγγελματίας φωτογράφος γάμων, ενώ σύμφωνα με τους συναδέλφους της υπάρχουν τρία ακόμα σημάδια που δείχνουν το ίδιο.

Θεωρείτε ότι η κηδεία του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου Β’ θα έπρεπε να γίνει «δημοσία δαπάνη»…

  • Διότι υπήρξε νόμιμος Αρχηγός του Κράτους (61%, 15.556 Votes)
  • Γιατί έκανε ενεργό και αναγνωρισμένη ενέργεια ανατροπής του δικτατορικού καθεστώτος (2%, 402 Votes)
  • Επειδή ήταν Ολυμπιονίκης (4%, 935 Votes)
  • Όχι δεν πρέπει να γίνει «δημοσία δαπάνη» διότι είχε εκπέσει (34%, 8.730 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.623

Loading ... Loading ...

Πάνω σε με μία συζήτηση που είχε ξεκινήσει στο Reddit, επαγγελματίες που ασχολούνται με τους γάμους, όπως μουσικοί, Djs και διοργανωτές μοιράζονταν τις δικές τους σκέψεις, βασισμένες στις εμπειρίες τους, για το ποια σημάδια δείχνουν ότι ένας γάμος δεν θα έχει διάρκεια ήδη από την τελετή.

Μία φωτογράφος σημείωσε:

«Πραγματικά από όσα ζευγάρια έχω φωτογραφίσει εκείνα που έριξαν τούρτα στο πρόσωπο του/της συντρόφου τους στη δεξίωση, χώρισαν. Δεν ξέρω γιατί, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σοβαρό σημάδι. Ίσως δείχνει έλλειψη σεβασμού. Νομίζουν πως είναι αστείο, αλλά όχι. Απλώς κάνει τον άλλο να νιώθει άβολα και δεν δείχνει εκτίμηση στο πρόσωπό του».

Το συγκεκριμένο σχόλιο έγινε thread με τις αντιδράσεις να πέφτουν βροχή και άλλους φωτογράφους να συμφωνούν: «Για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο κόκκινο σημαιάκι. Όταν πας να παντρευτείς ξέρεις τι μπορεί να δεχτεί και τι όχι ο άλλος. Αν γνωρίζεις πως αυτά τα αστεία δεν πιάνουν, δεν το κάνεις».

«Συνήθως, κάποιος από τους δύο (ο γαμπρός τις περισσότερες φορές) θα τρίψει το κέικ στο πρόσωπο της συντρόφου του και θα προκαλέσει αναστάτωση. Το έχω δει να συμβαίνει αρκετές φορές. Αυτά τα ζευγάρια, με τα οποία κρατούσα κάποια επαφή, χώριζαν», σημείωσε ένας άλλος φωτογράφος.

Μάλιστα, τους παραπάνω ισχυρισμούς επιβεβαίωσε και μία διαζευγμένη γυναίκα: «Στον δικό μου γάμο, ο άντρας μου ήξερε ότι δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο. Το είχαμε συζητήσει αρκετές φορές και του είχα πει, ακόμα και μία ημέρα πριν τον γάμο, να μην το κάνει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μαντέψτε τι συνέβη όταν κόβαμε την τούρτα. Ναι, μου έτριψε ένα ολόκληρο κομμάτι στο πρόσωπο. Νευρίασα πάρα πολύ! Μείναμε μαζί δύο χρόνια και τώρα είναι πρώην συζυγός μου. Οπότε μπορώ να το επιβεβαιώσω. Αυτό το σημάδι είναι ακριβές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.