ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε με φόντο αποικία πιγκουίνων στην Ανταρκτική (φωτό, βίντεο)

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε με φόντο αποικία πιγκουίνων στην Ανταρκτική (φωτό, βίντεο)

Μια νύφη διαφορετική από τις άλλες! Δεν ήθελε να αρκεστεί σε μια «συνηθισμένη» γαμήλια φωτογραφία μετά το γάμο κι έτσι επέλεξε για φόντο… μια αποικία πιγκουίνων στην Ανταρκτική.

Η τηλεοπτική περσόνα, ηθοποιός και μοντέλο Janet Hsieh έφτασε μέχρι την άκρη του κόσμου- κυριολεκτικά- για να παντρευτεί τον αγαπημένο της, τον Βρετανό ηθοποιό George Young.

Η 36χρονη εξήγησε πως εμπνεύστηκε για την πρωτότυπη ιδέα της βλέποντας τα πλοία με προορισμό την Ανταρκτική να φεύγουν κατά τη διάρκεια ταξιδιού που είχε κάνει με τη μητέρα της στην Αργεντινή.

Μετά τον αρραβώνα της άρχισε να ερευνά το ενδεχόμενο να συνδυάσει την παλιά επιθυμία της με τον γάμο της. «Ανακάλυψα πως υπήρχε πράγματι εκκλησία στην Ανταρκτική και στο νησί King George Island. Ήταν ρωσικός ορθόδοξος ναός και ο George είναι βαφτισμένος χριστιανός ορθόδοξος. Ήταν σημάδι εξ ουρανού» ανέφερε στην Daily Mail.

«Η τελετή κράτησε 15 λεπτά αλλά ήταν ό,τι είχα θελήσει. Έκανε κρύο αλλά όχι τόσο όσο νομίζετε» πρόσθεσε.

ANTARCTICA4ANTARCTICA5ANTARCTICA6ANTARCTICA7ANTARCTICA8ANTARCTICA9ANTARCTICA3ANTARCTICA2

ANTARCTICA1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.