Κασσάνδρα Λάδρου: Η φωτογράφος γάμων που αποθεώνει την Σαντορίνη (φωτό)

Κασσάνδρα Λάδρου: Η φωτογράφος γάμων που αποθεώνει την Σαντορίνη (φωτό)

Η Κασσάνδρα Λάδρου έχει ταξιδεύσει σε κάθε γωνιά της γης, έχει μπει στα σπίτια δεκάδων οικογενειών και έχει καταγράψει μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους.

Από την Νέα Ζηλανδία, στο Βιετνάμ και από το Παρίσι, στο Μεξικό και το Σίδνεϊ, η φωτογράφος γάμων καταγράφει τις στιγμές που δύο άνθρωποι αγαπιούνται, οικογένειες ενώνονται και φίλοι γιορτάζουν με την καρδιά τους.

Κατοικώντας στην Αυστραλία και έχοντας δουλέψει και ως φωτογράφος στο κομμάτι της μόδας, η ίδια βλέπει κάθε γάμο ως μία ευκαιρία να αναδείξει την πρωταγωνίστρια της μέρας, την νύφη.

Η καλλιτέχνις, μάλιστα, έχει ανεβάσει πάνω από χίλιες φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram και έχει δημιουργήσει το δικό της ηλεκτρονικό πορτφόλιο (δες εδώ) για όσους θέλουν να δουν την δουλειά της.

Αυτό, βέβαια, που ξεχωρίζει είναι οι φωτογραφίες που έχει τραβήξει από λαμπερούς γάμους στην Σαντορίνη.

Έχοντας αποτυπωμένη πάντα την φυσική ομορφιά του νησιού στις εικόνες της, η Κασσάνδρα δένει με έναν μοναδικό τρόπο την γοητεία που εκπέμπει η Σαντορίνη και τον έρωτα που φαίνεται από τις κινήσεις και τις ματιές του εκάστοτε ζευγαριού.

Η ίδια έχει φωτογραφίσει πάνω από 5 γάμους στο ελληνικό νησί, το οποίο αποτελεί έτσι κι αλλιώς top προορισμός για όλους τους ερωτευμένους. Μάλιστα, η κάθε της δουλειά είναι ουσιαστικά μία μικρή ιστορία αγάπης (η οποία ξεκινά από τις προετοιμασίες της νύφης μέχρι το μυστήριο και μετά), αποκτώντας έτσι περισσότερη ζωντάνια και χρώμα μέσα από το παραστατικό τοπίο της Σαντορίνης.

Σίγουρα με αυτές τις φωτογραφίες, όσες δεν έχετε βρει το ιδανικό μέρος για τον γάμο σας, τώρα θα πειστείτε (κι ας φαίνεται συνηθισμένη επιλογή).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: bovary.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.