ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αυτό θα πει πρωτοτυπία! Της έκανε πρόταση γάμου με … μετεωρίτη 33 τόνων (φωτό, βίντεο)

Αυτό θα πει πρωτοτυπία! Της έκανε πρόταση γάμου με … μετεωρίτη 33 τόνων (φωτό, βίντεο)

Στις 14 Μαρτίου, στην πόλη Ουρούμτσι, στην επαρχία Σιντζιάνγκ της Κίνας, ο Λιου έκανε πρόταση γάμου στο κορίτσι του. Είχαν δεσμό εδώ και τέσσερα χρόνια, κι ήρθε η ώρα να την αποκαταστήσει. Με μια διαφορά: αντί για το καθιερωμένο μονόπετρο, γονατιστός, ζήτησε την καρδιά της προσφέροντάς της έναν μετεωρίτη, βάρους 33 τόνων. Ναι, βλέπουν καλά τα μάτια σας, μετεωρίτη βάρους 33 τόνων!

Έναν χρόνο νωρίτερα, ο Λιου κι η δέσποινα της καρδιάς του ήσαν διακοπές. Τότε, πήγε το κορίτσι να δει τον εν λόγω μετεωρίτη. Αργότερα, τη ρώτησε αν της άρεσε ο μετεωρίτης κι αυτή είπε «ναι, μου άρεσε ο μετεωρίτης».

Επικοινώνησε, λοιπόν, ο Ρωμαίος με τον ιδιοκτήτη και τον ρώτησε αν μπορεί να αγοράσει τον μετεωρίτη χωρίς να το μάθει η Ιουλιέτα του. Σύμφωνα, με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, ακούμπησε 1 εκατομμύριο γουάν (145.000 δολάρια).

Και στις 14 του μηνός έστησε το σκηνικό για να της κάνει πρόταση γάμου. «Τραγούδησε» τον έρωτά του γι’ αυτήν κι εκείνη δέχθηκε να τον παντρευτεί. «Μ’ αυτόν τον τρόπο, ήταν πολύ ρομαντικό. Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα ξαναδεί τόσο μεγάλη πέτρα» είπε στους ρεπόρτερ η μέλλουσα κυρία Λιου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ηλεκτρονική έκδοση της «Daily Mail» μας προσφέρει ακόμα και το βίντεο της στιγμής της πρότασης του κυρίου Λιου. Ας πάρουν παράδειγμα οι ερωτευμένοι όταν έρθει η στιγμή που θα διαλέξουν πέτρα για το μονόπετρο με το οποίο θα κάνουν πρόταση γάμου στην αγαπημένη τους.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.