Ποιο είναι το τραγούδι που δεν πρέπει να ακουστεί στο πάρτι του γάμου σας; (βίντεο)

Ποιο είναι το τραγούδι που δεν πρέπει να ακουστεί στο πάρτι του γάμου σας; (βίντεο)

To party του γάμου είναι πολύ σημαντικό για τη νύφη και το γαμπρό καθώς συστήνονται στον κόσμο ως παντρεμένοι.

Ειδικότερα μια και η σεζόν των γάμων βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, η αμερικανική ιστοσελίδα δημοσκοπήσεων FiveThirtyEight έκανε μια έρευνα που αφορά στην μουσική της γαμήλιας δεξίωσης.

Διεξάγοντας λοιπόν, μια έρευνα σε περισσότερους από 30 Djs που έχουν παίξει σε τουλάχιστον 200 γάμους, ανακάλυψε ποια είναι τα τραγούδια που, συνήθως, τα ζευγάρια δεν θέλουν για κανένα λόγο να παίξουν στο γάμο τους.

Στην πρώτη θέση με 23,1% βρέθηκε το «Chicken Dance».

Το ακολουθούν κάποια κλασικά disco κομμάτια, όπως το «YMCA», το «Electric Boogie» και το «Macarena».

Ο DJ Gregg Hollmann είπε στο site: «Κάποια τραγούδια θεωρούνται χιλιοπαιγμένα, κλισέ και ίσως γραφικά. Τα νιόπαντρα ζευγάρια θέλουν να ξεχωρίζουν».

Στη λίστα περιλαμβάνονται επίσης κομμάτια με απρεπείς στίχους ή κομμάτια που βάζουν τους καλεσμένους να χορεύουν «τρενάκι» στην πίστα.

Ωστόσο, ο Hollmann πρόσθεσε πως κάποια από αυτά της τελευταίας κατηγορίας πρέπει να παίζονται, προκειμένου να ξεσηκώσουν το κοινό: «Πολλά από αυτά τα δημοφιλή τραγούδια γάμων βρίσκονται επίσης και στη λίστα με τα “must”, επειδή είναι διασκεδαστικά και έχουν αποτέλεσμα στην πίστα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.