Αυτή είναι η διατροφή της Φαίης Σκορδά για να αποκτήσετε «killer body»

Αυτή είναι η διατροφή της Φαίης Σκορδά για να αποκτήσετε «killer body»

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Το Πρωινό», Φαίη Σκορδά, διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz και όλες γυναίκες επιθυμούν αν μάθουν τα μυστικά διατροφής της.

Μέσω του site της, η Φαίη Σκορδά, παρουσίασε στις αναγνώστριες της το μενού της διατροφής που ακολουθεί για να διατηρεί το σώμα της σε καή κατάσταση και έγραψε τα εξής:

«Κορίτσια μου όμορφα καλησπέρα! Το σημαντικότερο σε αυτή την διατροφή είναι να αποφεύγουμε τους κακούς υδατάνθρακες (ψωμί, ζυμαρικά, γλυκά), δυστυχώς! Κυρίως επιλέγουμε πρωτεΐνη και λαχανικά και δεν πεινάμε γιατί μπορούμε να φάμε όση ποσότητα θέλουμε. Ναι, ΟΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ θέλουμε. Έχουμε και λέμε λοιπόν, η μέρα ξεκίνησε έτσι…

Πρωινό
Ένα βραστό αβγουλάκι με αλάτι και πιπέρι για πρωινό και φυσικά ένας καφές γιατί αλλιώς δεν ανοίγει το μάτι! Το αβγό είναι τέλεια πηγή πρωτεΐνης και πολύ χορταστικό. Μάλιστα, είναι και πανεύκολο γεύμα αφού μπορείτε να βράσετε μερικά και να τα έχετε στο ψυγείο, έτοιμα για το πρωινό! Το μεσημέριανο μου δεν αργεί και γύρω στη μια έφαγα φιλέτα… ναι πληθυντικός!

Mεσημεριανό
Όταν λέω πως μπορούμε να φάμε όση ποσότητα θέλουμε το εννοώ! Είναι τέλειο γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να πεινάς μετά αφού τρως μέχρι να χορτάσεις. Το συνόδευσα με ένα ώριμο αβοκάντο με λάδι και αλάτι.
Το αβοκάντο είναι από τα πιο θρεπτικά και χορταστικά φρούτα! Περιέχει όλα τα καλά λιπαρά, βιταμίνες Α, Κ και C και περισσότερο ποτάσσιο ακόμα και από τις μπανάνες. Κυρίως όμως είναι νόστιμο και μπορείτε να το βάλετε και σε οποιαδήποτε πράσινη σαλάτα (επίσης όταν έχω χρόνο κρατάω την φλούδα και περνώ με αυτή όλο μου το πρόσωπο για μια extra δόση βιταμίνης Ε και ενυδάτωση). Συνεχίζουμε λοιπόν… Πριν λίγο τελείωσα και το βραδινό μου γεύμα που ήταν κοτόπουλο στην σχάρα.Όχι, δεν έφαγα και τα 6 κομμάτια αλλά θα μπορούσα αν ήθελα. Αυτή τη φορά το συνόδευσα με βραστά καρότα και σπαράγγια με λάδι, λεμόνι και αλάτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βραδινό
Τα καρότα είναι γεμάτα βιταμίνες και είναι ιδιαίτερα ευεργετικά, ειδικά τώρα το καλοκαίρι αφού βοηθάνε την επιδερμίδα πάρα πολύ.
Τα σπαράγγια είναι εκτός από νόστιμα και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ θρεπτικά. Το ξέρατε πως περιέχουν βιταμίνες του συμπλέγματος B, βιταμίνη C, βιταμίνη E, καροτένιο, μέταλλα όπως το φώσφορο, το ασβέστιο, το μαγνήσιο και έχουν ελάχιστες θερμίδες; Είναι μια «βόμβα θρέψης». Πριν κοιμηθώ και σας καληνυχτίσω θα φάω το καθιερωμένο μου ακτινίδιο και μέχρι αύριο κορίτσια μου σας εύχομαι την πιο γλυκιά καληνύχτα!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.