Αυτοί είναι οι 7 τρόποι για να γίνεται πιο επιθυμητοί χωρίς νυστέρι….

Αυτοί είναι οι 7 τρόποι για να γίνεται πιο επιθυμητοί χωρίς νυστέρι….

Το να καλύπτετε το πρόσωπό σας με μακιγιάζ ή να φοράτε ένα εντυπωσιακό, πανάκριβο ρούχο μπορεί ίσως να σας κάνει πιο ελκυστικούς – για μια μέρα…

Αν θέλετε να γίνετε πιο όμορφοι για μεγαλύτερο διάστημα ή ακόμα και μονίμως, καλό θα ήταν να εστιάσετε σε άλλους, πιο… εσωτερικούς παράγοντες, όπως τρόπους για να κάνετε την προσωπικότητά σας να λάμψει.

Ειδικοί πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις και την «επιστήμη» των επιτυχημένων ραντεβού δίνουν κάποιες απλές συμβουλές που θα βοηθήσουν όσους θέλουν να γίνουν πιο ελκυστικοί, χωρίς να καταφύγουν στο νυστέρι.

1. Να γίνετε πιο ενδιαφέροντες

Ρωτάτε ερωτήσεις για τους άλλους, μην επικεντρώνεστε στον εαυτό σας και μην επιδιώκετε να εντυπωσιάσετε.

2. Να έχετε πολλά ενδιαφέροντα

Ετσι γίνεστε πιο συναρπαστικοί στα μάτια ενός πιθανού συντρόφου. Οι μανιακοί με τη δουλειά τους φαίνονται εγωκεντρικοί και συνήθως δεν έχουν τίποτα άλλο ενδιαφέρον να πουν, εκτός… από τη δουλειά τους

3. Να χαμογελάτε. Πολύ.

Το χαμόγελο ενεργοποιεί τους μυς του προσώπου και απελευθερώνει νευροχημικές ουσίες στον εγκέφαλο που σχετίζονται με την αίσθηση της ευχαρίστησης. Εξάλλου, δεν κοστίζει τίποτα και μας κάνει να φαινόμαστε πιο ευχάριστοι και φιλικοί.

4. Να είστε παθιασμένοι με κάτι που κάνετε στη ζωή σας.

Ο ενθουσιασμός σας γι’ αυτό θα γοητεύσει και θα συμπαρασύρει και τους άλλους.

5. Να φροντίζετε τον εαυτό σας

Οσοι τρώνε καλά, γυμνάζονται και κοιμούνται αρκετά δείχνουν υγιέστεροι και κατά συνέπεια πιο ελκυστικοί.

6. Να είσαστε πιο ευέλικτοι.

Οσοι καταλαβαίνουν τους άλλους και τη διαφορετικότητά τους, αποδεδειγμένα έχουν καλύτερες σχέσεις.

7. Να είσαστε ανοιχτοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ετσι οι άλλοι εισπράττουν την αίσθηση ότι τους καταλαβαίνετε , ότι τους νοιάζεστε και ότι δεν τους κατακρίνετε, παρά το ότι μπορεί να είναι διαφορετικοί από εσάς. Αυτό φέρνει την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία, παράγοντες που κάνουν την αγάπη να διαρκεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.