Το σχήμα αυτής της τσάντας κάνει όλες τις υπόλοιπες να φαίνονται βαρετές(φωτό)

Το σχήμα αυτής της τσάντας κάνει όλες τις υπόλοιπες να φαίνονται βαρετές(φωτό)

H συνεργασία του σχεδιαστή Demna Gvasalia με τον οίκο Balenciaga έχει φέρει αέρα ανανέωσης στα αξεσουάρ που λανσάρει ο οίκος.

Το ένα “hit” διαδέχεται το άλλο. Οι τσάντες που προτείνει γίνονται τάση.

Αυτή η σεζόν δεν σταματά να μας εκπλήσσει από στιλιστική άποψη. Οι fashion bloggers και τα It Girls έχουν πάει για λίγο στην άκρη τις πολύ μεγάλες τσάντες.

Λατρεύουν τις bucket bags, τις basket bags, και τις mini crossbody bags αλλά τις τσάντες σε γεωμετρικά σχήματα (τις circle bags και τις κυλινδρικές).

Οι τελευταίες έχουν ένα νέο entry. Μια τσάντα σε σχήμα-έκπληξη που μας αρέσει και είναι τόσο «φρέσκια» που κάνει τις υπόλοιπες να δείχνουν βαρετές. Η συγκεκριμένη τσάντα είναι μέρος της pre-fall 2017 συλλογής του οίκου. Η τριγωνική τσάντα (σε σχήμα πυραμίδας) είναι μια από τις τσάντες-πρόταση του φετινού χειμώνα. Δερμάτινη, σε ουδέτερες αποχρώσεις, εύχρηστη.

#balenciaga #balenciagatriangle#trianglebag #balenciagass17#balenciagaaddict

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Richgrandmama (@richgrandmama) στις

Χωρά τα πάντα, έχει άποψη, είναι cool και μπορεί να υποστηρίξει μια εμφάνιση πρωινή όσο και μια εμφάνιση βραδινή. Γι’αυτό μας αρέσει. Η τσάντα του οίκου τείνει να γίνει trend και η δυναμική της δείχνει ότι ήρθε για να μείνει. Και εμείς θα την κρατήσουμε!

#balenciaga #balenciagatriangle #trianglebag #balenciagass17 #balenciaga2017 #balenciagaaddict

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Richgrandmama (@richgrandmama) στις

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.