ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Oι γυναίκες της Ινδίας ξέρουν το μυστικό για πλούσια και μακριά μαλλιά

Oι γυναίκες της Ινδίας ξέρουν το μυστικό για πλούσια και μακριά μαλλιά

Έχουν από τα πιο όμορφα μαλλιά στο κόσμο!

Το μυστικό είναι σε μια “μαγική” φόρμουλα που φτιάχνουν με ένα φυτό που κάνει θαύματα για τα μαλλιά και το οποίο με τη μορφή ελαίου επηρεάζει άμεσα την ανάπτυξη και την πυκνότητα των μαλλιών.

Είναι ένα φυτό της οικογένειας των Bacopa monnieri, το οποίο είναι γνωστό ως Brahmi.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε; Ο απλούστερος τρόπος είναι να αναμίξετε το έλαιο από αυτό το φυτό με λάδι καρύδας και να το εφαρμόσετε στα μαλλιά σας λίγη ώρα πριν το λούσιμο.
Το έλαιο από Brahmi βελτιώνει την κατάσταση των μαλλιών σας για μερικές εβδομάδες. Δείτε τα βασικά του οφέλη:

-Μειώνει την τριχόπτωση γιατί τρέφει τις ρίζες και επιταχύνει την ανάπτυξη των μαλλιών.
-Ενισχύει την λάμψη στα μαλλιά και μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης ψαλίδας στις άκρες των μαλλιών.
-Αποτρέπει την πιτυρίδα και ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το καλύτερο από όλα, το έλαιο αυτό είναι εύκολα προσβάσιμο και διατίθεται σε κάποια μορφή από μεγάλα φαρμακεία και καταστήματα με προϊόντα ομορφιάς από όλο τον κόσμο. Αλλιώς, υπάρχει πάντοτε και η παραγγελία μέσω διαδικτύου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.