ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μια 70χρονη αποκαλύπτει το άκρως αηδιαστικό μυστικό «νεότητας» που χρησιμοποιεί (βίντεο)

Μια 70χρονη αποκαλύπτει το άκρως αηδιαστικό μυστικό «νεότητας» που χρησιμοποιεί (βίντεο)

Η Stella Ralfini από το Λονδίνο αποκάλυψε το μυστικό της νεότητας της και όσοι το έμαθαν έμειναν σοκαρισμένοι καθώς είναι αηδιαστικό!

Ο λόγος είναι ότι η 70χρονη συνταξιούχος χρησιμοποιεί σχεδόν επί καθημερινής βάσης τα… ούρα της για να διατηρεί το δέρμα της υγιές και σφριγηλό και είναι πεπεισμένη ότι σε αυτό ακριβώς το «κόλπο» χρωστά όχι μόνο την ομορφιά της αλλά και την υγεία της.

Η συνταξιούχος σεξοθεραπεύτρια είχε δοκιμάσει για πρώτη φορά την αμφιλεγόμενη «ουροθεραπεία» πριν από πολλές δεκαετίες, όταν – επιστρέφοντας από ένα ταξίδι στην Ινδία – εμφάνισε ένα εξάνθημα.

Ο γιατρός της τότε της συνέστησε να βουτήξει ένα βαμβάκι στα ούρα της και να το αφήνει πάνω στον ερεθισμό. Εκείνη το δοκίμασε και το εξάνθημα εξαφανίστηκε μέσα σε μια εβδομάδα. Έκτοτε, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της, εφαρμόζει τακτικά αυτήν την μέθοδο περιποίησης, ενώ πριν από μερικά χρόνια χρησιμοποιούσε και το σπέρμα των συντρόφων της για μάσκες που η ίδια ισχυρίζεται ότι έκαναν πιο σφιχτή την εφημερίδα της.

Όταν πριν λίγο καιρό εμφάνισε καρκίνο του δέρματος, η 70χρονη σκέφτηκε να διακόψει, όπως λέει, αυτή τη θεραπεία, όμως τελικά τη συνέχισε πιστεύοντας ότι δεν θα έβλαπτε.

Τελικά, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και το πρόβλημα δείχνει να έχει ξεπεραστεί, ωστόσο η ίδια σπεύδει να διευκρινίσει ότι «δεν γνωρίζει αν η ουροθεραπεία της είχε την οποιαδήποτε επίδραση στην ανάρρωση» και κατά πόσον την ωφέλησε ή την έβλαψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.