ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε την πιο ωραία… γιαγιά στον πλανήτη! (φωτό)

Δείτε την πιο ωραία… γιαγιά στον πλανήτη! (φωτό)

Στην εποχή μας στα 35 τους έτη οι γυναίκες συνήθως κάνουν παιδιά, όμως όχι και η Carrie Hilton, η οποία σε αυτή την ηλικία έγινε γιαγιά από την 17χρονη κόρη της Clarice. Η ίδια είχε κάνει τη μεγάλη της κόρη στα 18 της χρόνια ενώ έχει και μια μικρότερη που είναι μόλις 5 ετών.

Η Hilton μένει στο Μάντσεστερ της Αγγλίας είναι media sales manager κατ’ επάγγελμα και ερασιτέχνης kickboxer. Όπως δήλωσε στη βρετανική Sun, οι περισσότεροι πιστεύουν πως είναι η μεγάλη αδερφή της κόρης της.

Η Hilton παραδέχθηκε πως έχει κάνει πλαστική επέμβαση στο στήθος ενώ όπως λέει, τα τελευταία πέντε χρόνια έχει σπαταλήσει 13.000 βρετανικές λίρες σε καλλυντικά και για λόγους αισθητικής. Δικαίως, τα βρετανικά media της χαρακτηρίζουν ως την πιο σέξι και «γκλαμ γιαγιά» της Βρετανίας.

Παρόλα αυτά, όπως η ίδια δήλωσε στη Sun, «οι νέοι άντρες απωθούνται όταν ακούν πως είμαι γιαγιά. Τους φαίνεται περίεργο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.