ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

89χρονο μοντέλο πρωταγωνιστεί σε αυτή την καμπάνια ομορφιάς (φωτό)

89χρονο μοντέλο πρωταγωνιστεί σε αυτή την καμπάνια ομορφιάς (φωτό)

Πρωτότυπη καμπάνια!

Πρόσφατα είδαμε τη Naomi Campbell και την Kate Moss να περπατούν την ίδια πασαρέλα. Και οι δύο είχαν φανταστικές καριέρες, αλλά καμία από αυτές δεν άγγιξε την Daphne Selfe. H 89χρονη που ασχολείται με το μόντελινγκ από το 1949, δεν φαίενται να σκέφτεται να τα παρατήσει άμεσα. Για την ακρίβεια μόλις έκανε και ένα τρομερή συνεργασία με την πασίγνωστη Eyeko, με την ίδια να είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας για τις Mascara.

Η Eyeko συνεργάστηκε με μοντέλα και τη Fenn O’ Meally για να γιορτάσει τη μοναδικότητα και την ποικιλία στις βλεφαρίδες. Δημιούργησε λοιπόν 10 βίντεο σε ένα εκ των οποίων είναι και η πανέμορφη Daphne. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας μιλούν για το τέλειο βουρτσάκι με την τέλεια φόρμουλα, χρησιμοποίησαν Κορεάτικη τεχνολογία και αλγόριθμους για να κάνουν το τέλειο match.

https://www.instagram.com/p/BeIYlBjhrl0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_ufi_control

Στα 21 της η Daphne κέρδισε έναν τοπικό διαγωνισμό ομορφιάς, έτσι ένα πρακτορείο στο Λονδίνο την είδε και την ξεχώρισε. Aπό τότε έχει λάβει μέρος σε πάρα πολλά πρότζεκτ και διαφημίσεις.

Έχει έναν ευτυχισμένο γάμο με τον Jim Smith ο οποίος ασχολείται με τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές. Η Δάφνη σταμάτησε με το μόντελινγκ και μετακόμησε με τον σύζυγο της και τα τρία της παιδιά στο Herftordshire. Ωστόσο όταν ο άντρας της πέθανε, εκείνη ξεκίνησε πάλι να ασχολείται με την καριέρα της, συμμετέχοντας σε δουλειές κορυφαίων περιοδικών μόδας, σε καμπάνιες οίκων όπως οι Dolce and Gabbana και να συνεργάζεται με εταιρείες όπως η Nivea και η Olay

https://www.instagram.com/p/BSZcrg8DJJW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_ufi_control

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.