ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Spring beauty event στο νέο Δερματολογικό Κέντρο Skin Center του ομίλου Kord Group

Spring beauty event στο νέο Δερματολογικό Κέντρο Skin Center του ομίλου Kord Group

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το spring beauty event, στα κεντρικά του ομίλου Kord Group στο Χαλάνδρι, με σκοπό την συνολική παρουσίαση των εξειδικευμένων υπηρεσιών και των τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων του νέου Δερματολογικού Κέντρου Skin Center που ξεκίνησε να λειτουργεί πρόσφατα στο ιδιόκτητο εξαόροφο πολυτελές κτίριο της εταιρίας του ομίλου Kord Group.

Το νεοσυσταθέν Δερματολογικό Κέντρο Skin Center οπως διαβάσαμε και στο sissysworld, όσο και η κορυφαία Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord, που αποτελεί πιστοποιημένο Ιατρικό Οργανισμό με τις περισσότερες μεταμοσχεύσεις μαλλιών(πάνω από 67.000) στην Ελλάδα και την πρώτη κλινική (από το 1979) που έκανε εμφύτευση μαλλιών, καθώς και τα Kurland spa, αποτελούν μέλη του πρωτοπόρου Ομίλου Ιατρικών Εταιρειών Kord Group που εκτείνεται με πολυτελείς ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αθήνα( Μαρούσι και Νέα Σμύρνη), Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα και Ρόδο.

Στις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις του Δερματολογικού Κέντρου Skin Center, που συστεγάζεται με την Bergman Kord, οι καλεσμένοι ενημερώθηκαν για τους κατάλληλα διαμορφωμένους και τεχνολογικά πλήρως εξοπλισμένους χώρους και για τις εξειδικευμένες επιστημονικές υπηρεσίες στον τομέα της Κλινικής και Αισθητικής Δερματολογίας, οι οποίες, υπό την εποπτεία του άριστα κατηρτισμένου προσωπικού και των ειδικευμένων και έμπειρων γιατρών του, παρέχουν ασφαλείς,άρτιες, μόνιμες και αποτελεσματικές ιατρικές λύσεις στον τομέα της Κλινικής και Αισθητικής Δερματολογίας.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.