Παιδί 7 ετών τράβηξε τυχαία μια φωτογραφία και η μορφή που εμφανίστηκε δεν ήταν από αυτόν τον κόσμο

Η μητέρα του λέει ήταν άγγελος

Παιδί 7 ετών τράβηξε τυχαία μια φωτογραφία και η μορφή που εμφανίστηκε δεν ήταν από αυτόν τον κόσμο

Η Carrie Lyles και ο γιος της Asher, που πάσχει από σύνδρομο Down, ενώ βρίσκονταν σε ένα αεροπλάνο, το αγόρι πήρε το τηλέφωνο της μητέρας του, για να απαθανατίσει  τη θέα έξω από το παράθυρο και… κατά λάθος φωτογράφιζε τον «φύλακα άγγελό» του, ή έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται η μητέρα του παιδιόύ.

Όταν η Κέρι κοίταξε τη φωτογραφία που τράβηξε ο γιος της, σοκαρίστηκε – δείχνει καθαρά μια ανθρωποειδή φιγούρα να αιωρείται έξω από το παράθυρο του αεροσκάφους. Είναι πεπεισμένη ότι το επτάχρονο παιδί της, που δεν μπορεί καν να μιλήσει, τράβηξε φωτογραφία τον «φύλακα άγγελό» του.

Η ίδια περιέγραψε το περιστατικό στη σελίδα της στο Facebook ως εξής:

«Χθες επιστρέφαμε σπίτι με αεροπλάνο στο Χιούστον από την Ουάσιγκτον. Τράβηξα μερικές φωτογραφίες από τη θέα από το παράθυρο και ο επτάχρονος γιος μου θέλησε ξαφνικά να βγάλει κι αυτός φωτογραφίες. Μετά του πήρα το τηλέφωνο και άρχισα να ψάχνω τις φωτογραφίες για να διαγράψω ένα μέρος, γιατί το τηλέφωνο δεν είχε πλέον αρκετή μνήμη. Και ανάμεσα στις εικόνες με συνηθισμένα σύννεφα και το  φτερό αεροπλάνου, είδα ξαφνικά αυτή τη μορφή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.