ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τα απίθανα πιάτα μίας μαμάς για να φάει ο γιος της λαχανικά (φωτό)

Τα απίθανα πιάτα μίας μαμάς για να φάει ο γιος της λαχανικά (φωτό)

Λίγο καιρό πριν, η Laleh Mohmedi αποφάσισε να γίνει δημιουργική και να φτιάχνει γεύματα για τον γιο της, με εμφάνιση που όμοιά τους δεν έχουμε ξαναδεί!

Ο μικρός Jacob ενθουσιάστηκε, η μαμά του συνέχισε να παίζει με τα υλικά και τα χρώματα και κάπως έτσι γεννήθηκε το Jacob’s Food Diaries. Μάλιστα, ο μικρός πλέον ζητάει ήρωες που θέλει να δει στο πιάτο του, από αγαπημένες σειρές ή βιβλία, ενώ η μαμά του είναι πλέον τόσο καλή σε αυτο, που παραδέχεται ότι της παίρνει μονο μισή ώρα να ανταποκριθεί σε κάθε του πρόκληση!

Ο μικρός την παρακολουθεί ασταμάτητα σε κάθε δημιουργία και ενίοτε τη βοηθάει με ένα πλαστικό μαχαιράκι κόβωντας λαχανικά.

Οι συνταγές φυσικά είναι πάντα υγιεινές, και όλη η ιστορία ξεκίνησε ακριβώς από αυτή τη διάθεση της μαμάς να φάει ο γιος της και λαχανικά που μέχρι τότε δεν έτρωγε.

Δείτε μερικές από τις υπέροχες δημιουργίες:

Minion eggs!

Dusty dahl with rice and eggplant.

Mr. Potato Head lentils with carrot and spinach.

Ham and cheese Joy wrap with blueberry hair.

Olaf egg whites with watermelon.

Mike Wazowski pear and cheese snack.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Simba lentils with rice belly and zucchini letters.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.