ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γερμανία: Η 4χρονη Οdesa με πάνω από 300.000 followers στο Instagram είναι η νεότερη σταρ

Γερμανία: Η 4χρονη Οdesa με πάνω από 300.000 followers στο Instagram είναι η νεότερη σταρ

Μπορεί να μην ξέρει να διαβάζει και να γράφει, όμως η τετράχρονη Οdesa παίζει στα… δάκτυλα τα social media.

Η γλυκύτατη Γερμανίδα έχει περίπου 300 χιλιάδες φανατικούς οπαδούς στο Instagram.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδα «Bild», η λιλιπούτεια Γερμανίδα τρελαίνεται να ποζάρει…

Η μικρή Odesa έγινε και μοντέλο επώνυμων οίκων :«Αγοράζω συχνά καινούρια παιχνίδια και ρούχα…Έχω περισσότερα ρούχα από τη μαμά μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στην περιοχή Delmenhorst της Γερμανίας, όπου μένει με την οικογένειά της, θεωρείται ήδη σταρ.

«Της αρέσει να βρίσκεται μπροστά από μία κάμερα», υποστηρίζει η μητέρα της Odesa, η 33χρονη Εντρίντα.

To τετράχρονο κορίτσι έχει ήδη 300 συνεργασίες με εταιρείες παιχνιδιών και μόδας. Τις έχουν κάνει προτάσεις διάσημοι οίκοι όπως, Chanel και Armani.Αυτές όμως οι συνεργασίες δεν αρέσουν σε όλους τους γονείς.

«Μερικές μητέρες με επικρίνουν για το γεγονός ότι ντύνω την κόρη μου με σικάτα ρούχα», αναφέρει η μητέρα της μικρής Γερμανίδας.

H ίδια επισημαίνει ότι το παιδί της έχει ήδη συνεργασία με τρία πρακτορεία μοντέλων, στόχος της όμως είναι να μην αγχώνει την κόρη της.

«Έπρεπε να ακυρώσουμε την φωτογράφηση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στην Αφρική, ώστε να μην την ταλαιπωρήσουμε πάρα πολύ», υποστηρίζει η μαμά Εντρίντα.

H Odesa έγινε μοντέλο όταν ένας ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων την είδε στο δρόμο.

«Μας πλησίασε στο δρόμο για να με ρωτήσει αν θα μπορούσε να την χρησιμοποιήσει για μία φωτογράφηση», αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μικρή, πάντως, αν και έχει αποκτήσει δημοσιότητα από το μόντελιγκ, έχει αποφασίσει πως, όταν μεγαλώσει, δεν θέλει να γίνει μοντέλο αλλά ηθοποιός. Εξάλλου έχει ήδη την εμπειρία της κάμερας…, όπως επισημαίνει η μητέρα της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.