Γυναίκες εξομολογούνται πώς εκδικήθηκαν τους πρώην τους!

Γυναίκες εξομολογούνται πώς εκδικήθηκαν τους πρώην τους!

Χώρισες και για τους δικούς σου λόγους θες να εκδικηθείς τον πρώην σου.

Αρχικά σκέφτεσαι να τον δείρεις, αλλά πιθανότατα εκείνος είναι πιο δυνατός. Πάει αυτό. Μετά σου έρχεται να του σπάσεις το αυτοκίνητο, πού να μπλέκεις, όμως, με την αστυνομία. Αν του αρέσει να παίζει στο Play Station,τότε η κονσόλα είναι μια πολύ καλή ιδέα. Πες αντίο στο Call of Duty, Τάκη μου, αλλά και πάλι σκέφτεσαι πως θα σε κυνηγήσει.

Αν και δεν ξέρω κατά πόσο χρειάζεται να ασχοληθείς με τα περί εκδίκησης του πρώην, μιας και χάνεις άδικα τον χρόνο σου και χαραμίζεις τη σκέψη σου, ορισμένα κορίτσια το έκαναν και μοιράζονται τις εμπειρίες τους στο cosmopolitan.co.uk.

«Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους στο κολλέγιο, έβγαινα με έναν τύπο, ο οποίος ”έπαιζε” και με μία κοπέλα που έμενε στον ίδιο όροφο του κοιτώνα μου. Και στις δύο έλεγε πως το ”άλλο” κορίτσι δεν τον άφηνε σε ησυχία. Μιλώντας με την κοπέλα συνειδητοποιήσαμε πως μας κορόιδευε και τελικά τον παράτησα.

Λίγους μήνες αργότερα, η αδελφότητά του είχε έρανο με θέμα πίτες. Πλήρωσα 5 δολάρια για να ανέβω στη σκηνή και κανείς δεν ξαφνιάστηκε όταν ανέβηκε και αυτός. Μία πίτα γεμάτη συνταγή του έπεσε στο κεφάλι. Εκείνος γέλασε και είπε: ”ΟΚ, μου άξιζε” και άπλωσε τα χέρια του για να τον αγκαλιάσω. Του είπα ”Οντως” και κατέβηκα. Εξακολουθώ να είμαι περήφανη», Κίρστεν.

«Ο φίλος μου με απατούσε με πολλές γυναίκες, ανάμεσά τους η πρώην του και κοινές μας φίλες. Μάλιστα, τους έδινε και τα ρούχα, που είχα αφήσει σε εκείνον. Ημασταν έτοιμοι να μείνουμε μαζί, ενώ είχαμε μιλήσει και για γάμο. Ημουν πληγωμένη και το μόνο πράγμα που μου φάνηκε λογικό εκείνη τη στιγμή ήταν να ”κοιμηθώ” με τον αδελφό του. Κάναμε σεξ στον καναπέ, που θα έπαιρνα στο νέο μας διαμέρισμα. Δεν του το είπα ποτέ και δεν τα ξαναβρήκαμε, ωστόσο, χαμογελάω κάθε φορά που σκέφτομαι τον πόνο που μου προκάλεσε, με την εκδίκηση να με βοηθά να το ξεπεράσω», Χείλι.

HBO

«Ο φίλος μου και εγώ χωρίσαμε λόγω της απόστασης, όπως είπε ο ίδιος. Λίγους μήνες αργότερα έμαθα πως έχει σχέση με μια κοπέλα που έμενε ακόμη πιο μακριά από εμένα. Εγινα έξω φρενών. Ετσι, χρησιμοποίησα μια εφαρμογή ψεύτικων μηνυμάτων, προσποιούμενη άνδρα που δήθεν έβγαινε με την κοπέλα, λέγοντας του να κόψει επαφή. Εκείνη κατέληξε να στέλνει μηνύματα στον αριθμό. Εκανα screenshots και τα έστειλα στον πρώην μου. Ημουν σίγουρα παρανοϊκή. Ημουν 19 και ψυχικά ασταθής. Σίγουρα το πιο τρελό πράγμα που έχω κάνει ποτέ», Λόρεν.

«Πριν από πέντε χρόνια, ο φίλος μου με απάτησε ενώ ήταν σε κρουαζιέρα. Το έμαθα πριν επιστρέψει και καθώς έκανε το ταξίδι του τον χώρισα μέσω Facebook. Του το έγραψα στον τοίχο του, κάνοντας μάλιστα και ταγκ την κοπέλα που με απάτησε. Ηταν στο κοινωνικό δίκτυο πέντε ημέρες και από κάτω υπήρχαν δεκάδες σχόλια συμπαράστασης, ένα από αυτά ήταν από τον γονιό του. Σήμερα, δεν θα έκανα κάτι τόσο ανώριμο και εκδικητικό».

Οπότε πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση σκέψου διπλά και τριπλά, γιατί εσύ μπορεί να χαρείς προς στιγμήν και να νομίζεις πως εκδικείσαι τον άλλον, αλλά τελικά μπορεί να καταλήξεις η «τρελή» που έβγαινε κάποτε ο Τάκης. Ειλικρινά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην δώσεις δεκάρα και να μην ασχολείσαι αρκετό χρόνο έχασες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: bovary.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.