ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Δείτε τι δεν πρέπει να πείτε όταν χωρίζετε!

Δείτε τι δεν πρέπει να πείτε όταν χωρίζετε!

Οι χωρισμοί είναι πάντα δύσκολοι. Ακόμα κι αν το ζευγάρι είναι στα μαχαίρια, πάντα υπάρχει μια διάθεση να αποφευχθεί ο επιπλέον πόνος.

Ωστόσο, συχνά, πάνω στα νεύρα ή στη στενοχώρια, κάποιο από τα δύο μέλη του ζευγαριού που χωρίζει μπορεί να πει κάτι που θα πληγώσει ή και θα εξαγριώσει τον άλλο, κάνοντας την όλη διαδικασία ακόμα πιο δύσκολη.

Ο Independent έψαξε στο Reddit και βρήκε τα πράγματα που ποτέ δεν πρέπει να λέμε όταν χωρίζουμε, τόσο για να μην πληγώσουμε περισσότερο τον άλλο, όσο και για τη δική μας… σωματική ακεραιότητα.

Μερικά από αυτά είναι τα εξής:

-Ποτέ δεν δε αγάπησα.

-Ο/Η Τάδη κάνει καλύτερο σεξ.

-Έμεινα μαζί σου γιατί έχασα ένα στοίχημα.

-Ο χωρισμός μέσω SMS (είναι faux pas σε κάθε περίπτωση).

-Σε αγαπάω, αλλά…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Θες να δεις ένα μαγικό; Αμπρακατάμπρα, είσαι εργένης (πραγματικά ειπώθηκε αυτό το πραγμα;;;;)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.