Τα επαγγέλματα που είναι πιο επιρρεπή στο… κέρατο (φωτό)

Τα επαγγέλματα που είναι πιο επιρρεπή στο… κέρατο (φωτό)

Έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες για ειδύλλια μέσα σε χώρους εργασίας… Φαίνεται λογικό αν λάβει κανείς υπόψη ότι πολλοί εργαζόμενοι περνούν τον περισσότερο χρόνο της ημέρας τους στο γραφείο με αποτέλεσμα να αναπτύσσουν στενότερες σχέσεις μεταξύ τους! 

Υπάρχουν, όμως, επαγγέλματα που είναι πιο πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο; Η απάντηση είναι ναι, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σε ότι αφορά στις γυναίκες οι πιο επικίνδυνες για απιστία, με σ συνάδελφο, είναι οι νοσοκόμες, οι γραμματείς και οι δικηγόροι ενώ για τους άνδρες πιο ύποπτοι είναι οι μηχανικοί και οι τραπεζίτες. 

Από την έρευνα του Gleeden.com προκύπτει ακόμη ότι τα επαγγελματικά ταξίδια είναι εξαιρετικά επικίνδυνα καθότι το 62% των άπιστων ανδρών και το 57% των άπιστων γυναικών ήρθαν πιο κοντά με συναδέλφους τους στα… εκτός έδρας. Ακόμη το 24% των απίστων ανδρών παραδέχεται ότι έχει κάνει σεξ με την συνάδελφό του στο γραφείο, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στις γυναίκες φθάνει το 13%. 

Πιο άπιστοι γενικά, πάντως, αναδεικνύονται οι άνδρες με το 53% των ερωτηθέντων να παραδέχεται ότι έχει κερατώσει την σύζυγό του με κάποια συνάδελφό του, τη στιγμή που το αντίστοιχο ποσοστό στις γυναίκες κυμαίνεται στο 27%. 

Shutterstock

Τα γυναικεία επαγγέλματα… απίστων

  1. Γραμματέας
  2. Δικηγόρος
  3. Νοσοκόμα
  4. Τραπεζίτης
  5. Βοηθός πωλήσεων
  6. Αισθητικός
  7. Δασκάλα
  8. Κτηματομεσίτρια
  9. Δημοσιογράφος
  10. Υπάλληλος ταξιδιωτικού πρακτορείου
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ανδρικά επαγγέλματα απίστων

  1. Μηχανικός
  2. Οικονομολόγος
  3. Τραπεζίτης
  4. Αρχιτέκτονας
  5. Επιχειρηματίας
  6. Γιατρός
  7. Λογιστής
  8. Δικηγόρος
  9. Εμπορος
  10. Στρατιώτης
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.