ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Μήπως αυτός είναι ο λόγος που δεν σας ζήτησε ποτέ δεύτερο ραντεβού;

Μήπως αυτός είναι ο λόγος που δεν σας ζήτησε ποτέ δεύτερο ραντεβού;

Γνωριστήκατε, κανονίσατε να βγείτε, πήγατε για φαγητό, η συζήτηση σας είχε ροή, υπήρξαν στιγμές που νιώθατε ότι με αυτό τον άνθρωπο μπορεί να υπάρξει συνέχεια. Γενικά το ραντεβού σας θα μπορούσε να μπει στη λίστα με τα πετυχημένα. Παρόλα αυτά δεν ξαναείδατε ποτέ το όνομά του στην οθόνη του κινητού σας. Βρετανική έρευνα αποκαλύπτει τι μπορεί να πήγε λάθος.

Το να είσαι σε αναζήτηση σχέσης, συντρόφου, κάποιου για να περνάς καλά, you name it για μερικούς, συγκαταλέγεται στις πιο δύσκολες πίστες του παιχνιδιού που λέγεται ζωή. Και όταν στα 20’s, όλο αυτό, έχει μια δόση περιπέτειας, αγωνίας, ίντριγκας, στα 30’s (πάλι τα έχει αλλά ταυτόχρονα) μπορεί να καταλήξει και εξουθενωτικό. Αρκεί να σκεφτείτε πόσες γνωριμίες δεν κατέληξαν ποτέ σε ραντεβού ή πόσα πρώτα ραντεβού δεν πέρασαν ποτέ στη δεύτερη φάση. Και όσο εσείς κάνετε την αυτοκριτική σας και σκέφτεστε τι μπορεί να πήγε λάθος, τελικά ο λόγος μπορεί να είναι πολύ διαφορετικός απ’ όσο νομίζατε.

Σύμφωνα με έρευνα του Match.com (ενός δημοφιλούς σάιτ γνωριμιών), αυτό που μπορεί να συνέβαλλε στο να μην υπήρξε ποτέ επιθυμία για δεύτερη συνάντηση είναι η έλλειψη τρόπων στο τραπέζι. Για την ακρίβεια, και σύμφωνα με τα στατιστικά που προέκυψαν, 81% των συμμετεχόντων είπαν ότι η έλλειψη τρόπων κατά τη διάρκεια του φαγητού αρκεί για να τους κρατήσει πίσω από οποιαδήποτε εξέλιξη.
Μάλιστα 87% αξιολόγησε την ευγένεια και τους καλούς τρόπους ως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό στον πιθανό μελλοντικό τους σύντροφο.

Και τώρα ας το πάμε ανάποδα: Ποιοι θεωρούνται κακοί τρόποι;
Το να τσεκάρετε συχνά το κινητό σας, να μιλάτε με το στόμα γεμάτο και να κάνετε θόρυβο καθώς μασάτε είναι μόλις μερικοί.

Η ειδική σε θέματα σχέσεων, Vicky Burrt, υποστηρίζει ότι ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε στα πρώτα ραντεβού, θέτει τις βάσεις για το πως θα εξελιχθεί η σχέση. «Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από μια γυναίκα ή έναν άνδρα που διακατέχεται από ευγένεια, σεβασμούς και λεπτούς τρόπους. Συμπέρασμα: Εξωτερικεύστε τον καλύτερο σας εαυτό και τίποτα δεν θα πάει λάθος».
Σεβαστή η άποψη της ειδικού, αλλά η γνώμη μας είναι πως το καλύτερο που έχετε να κάνετε, να δώσετε και να δείξετε είναι ο πραγματικός σας εαυτός και αν, μέσα στις επόμενες ημέρες δείτε μήνυμα του, τότε μπορείτε να είστε σαφώς πιο σίγουρη ότι αυτός ο άνθρωπος ταιριάζει σε εσάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: bovary.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.