ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

5 πράγματα που θέλουν οι γυναίκες από έναν άντρα

5 πράγματα που θέλουν οι γυναίκες από έναν άντρα

Έρευνα αποκαλύπτει τα top 5 χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι γυναίκες στους άντρες!

Τι πρέπει να έχουν οι άντρες για να μαγνητίζουν τις γυναίκες; Βλέπεις κάποιους άντρες συνεχώς να περιβάλλονται από γυναίκες και να έχουν πληθώρα κατακτήσεων στο ενεργητικό τους! Τι είναι αυτό που τους κάνει ανάρπαστους στις γυναίκες;

Αν εξαιρέσεις χαρακτηριστικά όπως η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση ή τα πολλά χρήματα, ποια είναι εκείνα τα συστατικά προσωπικότητας που τραβούν τις γυναίκες σαν μαγνήτης; Αυτό θέλησε να απαντήσει σχετική έρευνα που έγινε στο New York University Stern School of Business σε πάνω από 1,000 γυναίκες, με το ερώτημα «Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άντρα ελκυστικό;».

Διάβασε τα αποτελέσματα:

1. Να έχει αίσθηση του χιούμορ
2. Να ταιριάζει σε πολλές παρέες
3. Να σκέφτεται γρήγορα
4. Να είναι έξυπνος!
5. Να έχει θετική προσέγγιση για την ζωή

Οι γυναίκες επίσης θεώρησαν σημαντικά και τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

• 45% – Να γνωρίζουν από μόδα
• 44% – Να ασχολούνται με κάποιο σπορ
• 44% – Να γνωρίζουν την ποπ κουλτούρα
• 18% – Να έχουν περιουσία

Πηγή: sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.