Η δήλωση γυναίκας από την Αλγερία που προκάλεσε σάλο: «Άμα ο άντρας δε δέρνει τη γυναίκα του δεν είναι άντρας» (βίντεο)

Η δήλωση γυναίκας από την Αλγερία που προκάλεσε σάλο: «Άμα ο άντρας δε δέρνει τη γυναίκα του δεν είναι άντρας» (βίντεο)

Δείτε το βίντεο που έγινε viral – Υπάρχουν γυναίκες που επιζητούν τον ξυλοδαρμό; Κι όμως υπάρχουν – Δείτε το βίντεο που έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο και θα καταλάβετε.

Αυτά ήταν τα λόγια μιας γυναίκας από την Αλγερία που φαίνεται πως είναι διαστροφική αφού με περίσσια υπερηφάνεια και τεράστιο χαμόγελο τα είπε μπροστά στην κάμερα, σε εκπομπή για την ενδοοικογενειακή βία. To βίντεο με την δήλωση της έχει πάνω από δύο εκατομμύρια views.

H συγκεκριμένη γυναίκα ακούγεται να λέει: «Αν μια Αλγερινή δεν τρώει συχνά ξύλο, ίσως να αισθανθεί ότι ο άντρας της δεν είναι αρκετά άντρας. Εμένα αυτό μου δίνει χαρά, είναι κάτι που με κάνει ευτυχισμένη».

Στην ίδια εκπομπή εμφανίζονται και άντρες που, όχι απλώς παραδέχονται ότι χτυπούν τις γυναίκες τους για να… διορθωθούν, αλλά θεωρούν και ότι η βία είναι το μονοπάτι για την ολοκλήρωση και την επιτυχία μιας γυναίκας.

Εννοείται ότι η προβολή του αποσπάσματος προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, πόσω μάλλον όταν τα στοιχεία που προβλήθηκαν στο ρεπορτάζ προέρχονται από αστυνομικές πηγές. Βάσει αυτών το 60% των γυναικών στην Αλγερία θεωρούν ότι ο σύζυγός τους έχει το δικαίωμα να τις χτυπά, ενώ μόνο κατά τη διάρκεια του 2016 κακοποιήθηκαν περισσότερες από 8.000 γυναίκες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.